Сватби

3 млн. лева за 5 години ще бъдат инвестирани в Гълъбово

Днес, на 15 август – голяма Богородица, в Младежкия център на Гълъбово бе подписано споразумение за сътрудничество между ЕЙ И ЕС България и Община Гълъбово. 5 /пет/ годишното споразумение за 3 млн лева, подписаха г-жа Светла Боянчева – председател на Общински съвет – Гълъбово, г-н Николай Тонев – кмет на Община Гълъбово и г-н Оливие Маркет – Президент на компанията „ЕЙ И ЕС България“ и ръководител „Бизнес развитие“ за бизнес звено Европа и Азия. Целта на споразумението е да се поддържат съществуващите плодотворни отношения между страните, насочени към подобряване условията на живот на жителите на Община Гълъбово.

По този начин се надграждат съществуващите добри отношения. Споразумението е пример за положителните резултати при изграждането и прилагането на проекти, използващи публично- частно партньорство. Предстоящите проекти, програми и инициативи ще бъдат реализирани на територията на цялата Община.

На събитието присъстваха още г-н Пламен Бараков и г-н Димитър Василев – заестник-кметове на Община Гълъбово, г-н Тодор Бележков – изпълнителен директор „Експлоатация“ на ЕЙ И ЕС България и г-жа Миглена Колева – офис мениджър към ЕЙ И ЕС Гълъбово, общинските съветници от Общински съвет – Гълъбово, кметове и кметски наместници от Община Гълъбово, спортните клубове по художествена гимнастика, футболистите от „Ботев“ Гълъбово, бадминтон, жители и гости.

Община Гълъбово поддържа добри отношения с големите инвеститори в региона. Чрез работата на ръководния екип на Общината и правилните решения се подобрява инфраструктурата, подобрява се и  социалната среда на всеки един жител. Програмите за корпоративна социална отговорност са насочени пряко към населението според потребностите, за опазване на околната среда, опазване на културата, историята и традициите, развитие на спорта и др. 

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com