Сватби

“Човек на Годината” за 2009 г. води листата на Зелените за Стара Загора

От партията на зелените са излъчени само двама кандидати за 27 МИР Стара Загора.
1. Антон Ангелов – по-известен като Антони де ла Реа (по израелско гражданство). Роден е в Казанлък, на 46 години. Има две деца, дъщери, който живеят в чужбина. Завършил право в Бургаския свободен универстет, и история в НБУ София. Работи в български електронни издания като журналист, международен редактор, специалист по въпросите на Близкия изток, където е бил няколко години кореспондент.
Основател на гражданското сдружение „Гласуване без граници“, чиито председател е в момента. За дейността си е отличен през 2009 г. с наградата на БХК „Човек на Годината“ в категория „за гражданска доблест“. Занимава се със скално катерене и се увлича по алтернативна история.
Владее руски, английски и иврит.
2. Иван Ванчев – Инженер по радио-електроника. До 2002 г. е работил като офицер от Българската армия. След това е управител на застрахователен офис. Семеен с 2 деца. Работил е в неправителственния сектор, като е участвал при разработването и реализацията на множество проекти, свързани с опазване на природата – еко пътеки, възстановяване на паркове и градинки и др. Приоритет за него в ПП „Зелените“ ще бъде гражданското участие в управлението на страната, подобряване на качеството на образованието в България и навлизане на повече учебни дисциплини свързани с опазване на природата.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com