Сватби

Цветан Цветанов ще посети Стара Загора

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Той ще бъде придружаван от председателя на областния предизборен щаб и народен представител Пламен Йорданов, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова, кандидати за кметове и общински съветници.
В 17:30 часа Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стара Загора Живко Тодоров ще се срещнат с граждани на площада пред Община Стара Загора, където ще се проведе флаш моб „Видими резултати #10”.
От 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Стара Загора. На площада пред Община Стара Загора председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред жителите на Стара Загора кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Стара Загора Живко Тодоров, кандидати за кметове и общински съветници от областта.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com