Хороскоп: 4 зодии да се готвят за големи изненади

Сряда ще бъде ден с по-бавно развитие на делата и плановете ви, и нека да бъде така. Днес повече от всякога се нуждаете от спокойствие и време за размисъл. Павел Глоба разкри кои 3 зодии ще забогатеят неимоверно през 2020 година Разговор с жена ще ви донесе полезна или интересна информация, която не бива да бързате да споделяте с други хора. Възможни са финансови отношения с жени. Ако работата ви е свързана с пари през този ден може да постигнете добри резултати. Това ще бъде благоприятен ден за посещение в институция по финансови дела. Днес избягвайте да давате личните си вещи на друга жена за временно ползване. Здравословните проблеми на ваш приятел ще рефлектират върху вашите отношения поради прояви на нервност, сприхавост, страх за бъдещето и други.

Овен

Каквото  и да правите днес го правете бавно и много внимателно. Вашите действия днес ще имат силен отзвук в бъдещето ви.

Телец

Нека днес мълчанието ви бъде злато. Рискувате да кажете нещо не на място и да развалите важни отношения. Близнаци По начина, по който ще прекарате днешния ден ще зависи хора да събитията в близките седмици. Постъпете отговорно.

Рак

Тази сряда на хоризонта може да се появят облаци. Не им придавайте прекалено голямо значение. Те няма да донесат буря. Лъв Днес ще ви е трудно да държите езика зад зъбите си, но е важно да запазите мълчание основни въпроси свързани с личния ви живот. Съществува риск и недоброжелател да се възползва от информацията.

Дева

Това е ден, в който най-важно ще бъде да сте по-адаптивни. Обстоятелствата ще се менят много бързо и ще трябва да отговорите на ритъма им.

Везни

Днес не разчитайте на обещанията на другите. Дръжте се така, сякаш всичко зависи само от вас и “плетете кошницата.”

Скорпион

Тази сряда не предавайте старо приятелство заради меркантилни цели. Парите идват и си отиват, но приятелите остават. Пълен хороскоп за 2020 година!

Стрелец

Днес е добре да помислите за вашето развитие. Може да сте сигурни, че колкото повече дадете, толкова повече ще получите. 

Козирог

Това е ден, в който да се ориентирате към ново занимание. Ново хоби ще ви бъде верен приятел през настъпващата зима.

Водолей

Това е ден, в който ще трябва да изпробвате силите си и да разберете какво трябва да направите, за да се усъвършенствате. 

Риби

Тази сряда обърнете внимание на здравето си. Не предприемайте строги диети. Заложете на качествената храна.  Blitz.bg

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com