Хороскоп за 16 април: Лоша карма ще споходи 4 зодии на Великден

Овен

Днес ще научите важна истина. Побързайте да я анализирате. Бъдете честни към себе си. По-добри сте, отколкото си мислите. Бъдете позитивни.

Телец

Ако почувствате напрежение през днешния ден – водата е това, което ще ви успокои. Дали ще е душ или продължителна вана – няма значение, важното е да успеете да се отпуснете.

Близнаци

През този ден не си позволявайте критика към никого. Бъдете сигурни, че мнозина са ви спестили отрицателните думи към вас. Помислете за положителните качества на другите.

Рак

Това е ден за мечти. Седнете с вашата половинка и напишете на един лист местата, които искате да посетите. Не се колебайте да мечтаете смело и с размах.

Лъв

Този ден ще поднесе много красота в живота ви. На пръв поглед, незабележимо нещо, може да преобърне мирогледа ви. Впуснете се в новото без да се замислите. Това е знакът и промяната, които чакате отдавна.

Дева

Това е ден за смирение и молитва. Опитайте се да си дадете сметка за своите грешки и да си простите, за да може да продължите напред. Мислете оптимистично.

Везни

Днес наблегнете на нематериалните ценности. Това, което имате като финанси е напълно достатъчно. Вложете усилията си в друга посока.

Скорпион

През този ден може да ви налегне меланхолия. Спомените ще ви върнат назад към родния ви дом и детството. Не тъгувайте прекалено, а си помислете кога най-скоро може да ги посетите.

Стрелец

През този ден не се работи. Не го правете и вие. Бъдете внимателни с техниката. Не ползвайте автомобил и бъдете внимателни при пресичане.

Козирог

През този ден обърнете повече внимание на себе си и вашите желания и нужди. Потиснете стремежа, обаче всичко да се случи сега и веднага.

Водолей

През този ден направете правилния избор, а той е – да гледате оптимистично на нещата. Всичко останало е суета и преминава бързо. Много добре го знаете.

Риби

Страхът не е добър съветник. Имате удачни начини за правилни ходове. Ако имате съмнения ги споделете с близки приятели, те ще ви помогнат.

Blitz.bg

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com