Стара Загора

„Фантомите на мюзикъла“ в Държавна опера Стара Загора

Държавна опера-Стара Загора ви кани на едно по-различно музикално преживяване на 12 ноември от 19 часа. Една вечер изпълнена с музика, вълнения, суинг, джаз, рок, МНОГО специален гост-Михаела Филева. И ….вашите аплодисменти!
В концерта „Фантомите на мюзикъла” само в една вечер може да чуете фрагменти от великите мюзикъли Устсайдска история , Кабаре, Котките, Фантомът на операта, Вълшебникът от Оз, още – Алис в страната на сънищата, Законът на джунглата и др. Оркестър, артисти и най-хубавите моменти от световно-известни мюзикъли.Глас, суинг, техника и вкус! Мюзикълът е жанр, който се прави от сериозни артисти и музиканти.Тези шедьоври екзалтират всяка една публика.Комбинацията от романтични любовни истории и прекрасна музика е зашеметяваща!
Много е вероятно тази вечер да успеете да се завърнете обратно към онова светло , чисто и вълшебно място, което безвъзвратно сме изгубили в момента, в който сме прекрачили в света на възрастните. Нима не копнеем всеки ден да се завърнем там – „ някъде отвъд дъгата”? Тези истории са вечни колкото света и близки до всеки от нас. Няма значение на колко години сте, защото повечето от песните са за това – да бъдем просто щастливи! Те са за нас – за нашия стремеж към щастие и спокойствие!
Идеята за това различно музикално ревю-спектакъл е на Георги Динев – „да не забравяме мечтите си и да вярваме в тях” – е неговото послание. На сцената ще излязат още гост-солистите Весела Морова, Велин Михайлов и Милен Шопов и солистите на Държавна опера-Стара Загора – Борис Тасков, Милко Михайлов, Нели Нечева, Камелия Стойчева, Галина Костадинова, Мария Колева . В творческия екип на спектакъла са още Ромина Славова, хореограф и Златна Михайлова- автор на костюмите, на пианото – Деница Петрова и с участието на великолепните млади певци от Детско-юношеска студия за опера и балет „Маргаритки” с ръководител Зорница Желязкова.
За да бъде още по-различно и интересно на диригентския пулт застава отново маестро Любомир Денев – композитор и диригент, джаз пианист, който по неповторим начин ще събере всички стъкълца от магическия калейдоскоп, за да даде отговора на почти Шекспировия въпрос – когато любовта е силна – няма „ правилно” и „неправилно”, защото Любовта е Живот!
Заповядайте на 12 ноември от 19 часа! След концерта ще може да се срещнете, снимате и получите автограф от звездата на вечерта Михаела Филева.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com