Сватби

Труп на 28-годишен мъж е открит в Южния парк в столицата

Труп на 28-годишен мъж е открит в Южния парк в столицата в неделя. Тялото на мъжа било открито да се носи по местната рекичка от случайни минувачи, като от МВР запазиха пълно мълчание по случая. Според близки на жертвата се касае за жестоко убийство, пише “Телеграф”.

В събота Константин отишъл с приятели на фестивала “Цвете за Гошо”, посветен на покойната рок легенда Георги Минчев. Около 15 часа той се чул за последно с баща си, който е таксиметров шофьор.

Константин звучал нормално и си говорили общи неща. След това обаче дирите му се загубили. Привечер близките му започнали панически да го издирват. Притеснили се, тъй като телефонът му бил изключен. Първата новина за мъжа дошла едва на следващия ден, когато негови познати разбрали, че той е арестуван в 4 РПУ. Още преди да информират родителите му, всички се затичали натам, но били шокирани, след като им казали, че трябва да отидат до Съдебна медицина. В същото време майката на Рацов отишла в 6-о районно, за да съобщи, че синът й е безследно изчезнал.

Наложило се бащата и приятелката му да влязат в Съдебна медицина и да разпознаят момчето. Когато излезли, със сетни сили те успели да споделят, че главата на младежа е разбита.

“Казаха ни, че дори забелязали следи от множество намушквания”, признаха близки до почерненото семейство и допълниха: “Няма да се учудим, ако изкарат, че се е самоубил. Та той кипеше от енергия. Имаше мечти и безкрайно обича 4-годишното си дете. Такъв човек не би сложил край на живота си просто така”. За тях е странно, че е изчезнала раницата и мобилния телефон, както и личните документи на момчето.

Версията на разследващите обаче е, че има удар от статичен предмет, вероятно от камък, който не е бил използван от друг човек. Освен това той не би могъл да доведе до смърт. Когато отворили корема му станало ясно, че е употребил голямо количество мастика и бира. Станало ясно, че той се е отделил от групата, с която е бил и отишъл до реката по малка нужда. Предполага се, че опиянен, той е загубил равновесие и е паднал в коритото.

В експертизата е посочено, че младият мъж е починал от удавяне.

Агенция Кросс

 

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com