Connect with us

Политика

Трима изхвърчаха от ръководството на БСП

Published

on

Изпълнително бюро на БСП освободи Димитър Дъбов, Ангел Найденов и Евгени Узунов. Тримата вече няма да са зам.-председатели на левицата, стана ясно по време на започналото заседание на Националния съвет на партията.
Антон Кутев няма да бъде секретар на партията, но остава член на ИБ. Георги Пирински също остава като член на бюрото. Димитър Дъбов и Евгени Узунов остават заместник-председатели на Предизборния щаб, но Кирил Добрев няма да бъде част от него. Ангел Найденов остава заместник-председател на ПГ на БСП. Предложение е Бойко Великов да бъде заместник-председател на БСП по организационните въпроси. Драгомир Стойнев и Янаки Стоилов остават заместник-председатели на Изпълнителното бюро. Все още не е ясно дали само до тук ще приключат промените в БСП.

ИА Кросс

Политика

Пресконференция на Председателя на ПП АБВ г-н Румен Петков

Published

on

На 01 ноември 2019 г Стара Загора

Проблеми на енергийната сигурност на България

Проблеми в ляво

Continue Reading

Политика

ГЕРБ – Стара Загора с дарение за Клиниката по акушерство и гинекология на Университетската болница

Published

on

Два нови токографа бяха дарени на Клиниката по акушерство и гинекология към УМБАЛ „Проф. Д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора. Средствата, в размер на 2720 лв., са осигурени от Групата на ПП ГЕРБ в Общински съвет Стара Загора и местните депутати от партията.
Дарението бе връчено на доц. д-р Николай Лазаров, началник на Клиниката по акушерство и гинекология, в присъствието на изпълнителния директор на болницата проф. д-р Йовчо Йовчев.

„Това са едни от най-използваните апарати в ежедневната ни работа и сме благодарни за дарението“, посочи доц. Лазаров. Работата на токографите е свързана с пряката клинична дейност и грижата за бременната жена. С тях се следят жизнените функции на детето преди раждане и неговото развитие в утробата на майката.

„Благодаря на ръководството на болницата, че полага големи усилия за подобряване на здравеопазването в Стара Загора, а за нас това е от изключителна важност“, подчерта председателят на групата общински съветници от ГЕРБ Николай Диков. Според него постигнатото е показателно, целта е Стара Загора да се развива като град където спокойно да отглеждаме нашите деца.

 „Благодаря на ръководството на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ и на Клиниката по акушерство и гинекология, в лицето на проф. Йовчев и на доц. Лазаров, за усилията през последните месеци“, отбеляза Емил Христов, общински ръководител на партията и зам.-председател на Народното събрание. Той посочи, че те са направили нещо много необходимо и важно, като са осъществили преместването на клиниката от старата в новата сграда и резултатите са показателни с високата натовареност на отделението.

22.07.2019

Continue Reading

Политика

Младежите от ГЕРБ – Стара Загора проведоха втория етап на инициативата Бъди Колегиален на пътя

Published

on

Младежите от старозагорската структура на ГЕРБ реализираха втория етап от инициативата си за безопасност на движението #БъдиКолегиален.

На възлови места в града, младежите, заедно с народния представител и председател на старозагорската структура Радостин Танев, раздадоха на съгражданите си над 200 автомобилни ароматизатора с логото на кампанията, информационни дипляни и стикери. Целта е да се припомнят правилата за придвижване по пътищата, както и да се засилят толерантността и колегиалността между различните участници в движението. “Не само шофьорите, но и пешеходците да бъдат внимателни и отговорни, това искаме да покажем, защото статистиките са все по-стряскащи, а това не са само цифри, а човешки животи”, заявиха от МГЕРБ.

Инициативата им продължава и с кампания за безопасно селфи.” Идеята ни е всеки, който си направи снимка в автомобил, използвайки предпазен колан, с хендсфри – да сподели фотоса на страницата #БъдиКолегиален във фейсбук и да получи подарък, а и да бъде пример за своите приятели”, допълниха те.

Младите старозагорци от ГЕРБ са категорични, че тематичните събития посветени на безопасността на движението ще продължат.

Continue Reading

Водещи

This site is protected by wp-copyrightpro.com