Съветник от БСП пита кмета за новия гробищен парк

Общинският съветник от БСП Климент Пенчев пита кмета на Стара Загора кога ще започне да функционира новия гробищен парк между селата Богомилово и Ракитница. 

Повече от две години продължават ремонтните дейности на обект „Гробищен парк на Стара Загора”.

„Гражданите се интересуват кога ще започне да функционира новия гробищен парк. Ако минете от там ще видите, че все още няма нито автобусна спирка, нито обозначителна табела. Очаквам да получа актуална информация по въпроса и старозагорци да имат яснота по темата”, коментира общинският съветник.

На заседанието на местния парламент, Пенчев очаква отговор и на въпрос, свързан с ремонтиране и реновиране на детска площадка. Питането е провокирано от сигнал на старозагорци, живущи в петте жилищни комплекса, които заобикалят площадката.

„При огледа на междублоковото пространство, северно от бул. „Цар Симеон Велики” 161 е видно, че детската площадка е нефункционална – липсват съоръжения за игра, наоколо няма пейки и родителите сядат по бордюрите, наличният пясъчник се е превърнал в поляна, а асфалтът е под всякаква критика”, пояснява съветникът. Дарик

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com