Старозагорци смачкаха опита за яхване на протеста в Стара Загора! Появиха се съмнения олигархът Банев да е организирал причакването на кмета

След акциите срещу олигарсите Баневи, Арабаджиеви, М. Стайков, Бенчо Бенчев и Митьо Очите, мутри си отмъщават на държавата като яхнаха законните и мирни протести на хората.

Вчера кметът Живко Тодоров даде отчест за направеното през годината, след срещата с гражданите и културните дейци на Стара Загора, той бе причакан от организиране групичка младежи с качулки, които крещяха и викаха против него. Когато бяха запитани за какво протестират и какво искат от кмета: мълчаха.

Последва моментална реакция в която хиляди старозагорци изявиха своята подкрепа за Живко Тодоров:

Появиха се твърдения, че грозната сцена е организирана от скандалния и близък до БСП олигарх Николай Банев и партия Възраждане стоят зад финансирането на “протеста”. Припомняме, че Банев бе арестуван в Ница/Франция/ и привлечен като обвиняем за длъжностни присвоявания, пране на пари, документални измами и данъчни престъпления. Олигархът е известен в Стара Загора с измамите си в АКБ Форест и докарването до фалит на Берое.

В много от градовете организаторите на мирните протести обявиха, че са разграничават от яхването на протестите на групи от мъже с джипове мерцедеси Г-клас. Те заявиха, че тяхният протест е законен (съгласуван с общините), мирен и искат само нормални цени на горивата и гражданската отговорност, не искат да създават безредици и сблъсъци с полицията.

Снимки от незаконните протести в Бургас и Перник, предвождани от криминално проявени лица близки до олигарси и подсъдими за водачи на организирани престъпни групи.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com