Стара Загора

Старозагорка с награда от лотарията с касови бележки

Антония Гочева от Стара Загора грабна игрова конзола в Лотарията. Тя научава за играта от приятели и се включва на шега, но след спечелването на наградата, всички от семейството се включват активно в запазването на касовите бележки от покупките си.

Трета награда за един месец, връчва териториална дирекция на НАП Пловдив от Лотарията с касови бележки. От 5,2 мил. регистрирани касови бележки в цялата страна първата месечна награда от 2000 лв., изтеглена в понеделник на 15 януари в сутрешния блок на bTV бе спечелена от Снежина Донева от Пловдив. Тя участва активно във второто издание на играта и поощрява за участие своите близки и познати.

Цветанка Лазарова от Панагюрище е първият седмичен победител спечелил игрова конзола с две безплатни игри. До първото теглене тя е регистрирала 182 касови бележки, а печелившата е на стойност 7.90 лв. Тя е от активните участници и в първия сезон на Лотарията.

Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв. 2000 лв. ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лв.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com