Стара Загора

Старозагорец олекна с 2 500 лв. заради „русо коте“

С 2 500 лв олекна бюджета на старозагорец, който с цел да отмъсти на своя позната разлепил на няколко места из Града на липите обява с текст: „Промоция Русо коте. Интимни ласки и масажи”, съдържаща включително телефонен номер, адрес и име на дамата.Разлепянето на интригуващата обява станало в навечерието на 8 март 2016 година и на още няколко дати същата година.

Авторът извадил „мал шанс“, че бил забелязан от мъж, който също познавал дамата и веднага я предупредил за случващото се. Истинският скандал обаче избухнал на 23 юни, когато Димитър И. решил да залепи позорящата Л.М. обява пред входа на здравното заведение „Берое“, където работела. Тогава се стигнало до ръкопашна схватка между двамата , извикани били полицаи , а при опит на мъжа да избяга с лекия си автомобил дори прегазил крака на жертвата.

Според съдиите липсвали убедителни доказателства за авторството на текста, свидетелите обаче били категорични за сцената от 23 юни. Поради добрата характеристика на Димитър и факта, че до сега не е осъждан не се стигнало до осъдителна присъда, а само до административна глоба.Решението на окръжния съд е окончателно и не подлежи на обжалване.

Монитор, Хр. Христов

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com