Сватби

Станислав Ваклинов: Срещу отбор като Лукойл трябва да играеш със самочувствие

„Отиваме в Правец, за да дадем най-доброто от себе си, което не дадохме срещу Ямбол. Надяваме се да изиграем един добър мач и да имаме ден. Срещу такъв отбор като Лукойл Академик трябва да играеш със самочувствие. Да, имат добри финансови възможности, но това не играе”. Така центърът на Берое Станислав Ваклинов коментира предстоящия двубой срещу шампионите от 12-ия кръг на първенството на Vivacom Национална баскетболна лига. Срещата е днес от 17,00 часа в спортния комплекс в Правец.

„В момента ситуацията в първенството е същата каквато беше преди 9-10 години. Имам предвид, че другите отбори като селекция не могат да се противопоставят на Лукойл Академик. Смятам, че има шанс те да повторят постижението си от времето на Желко Лукаич, когато приключиха сезона без загуба”, заяви наставникът на старозагорци Любо Минчев.

„Берое са доста добър отбор, но се надявам да спечелим”, изрази надежда бившият играч на старозагорци и настоящ на шампионите Павлин Иванов.

В състава на „зелено-белите” няма проблем с контузени състезатели и наставникът Любо Минчев ще може да разчита на най-добрите си баскетболисти за утрешната среща в Правец.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com