Сватби

Среща със старозагорския писател Евгени Черепов

Заповядайте на среща с младия и талантлив старозагорски писател – Евгени Черепов. Той ще прочете два нови свои, още непубликувани разказа, както и откъс от дебютния си роман „Добавено лято“. Ще имате възможност да разговаряте с него и да му задавате въпроси.

Евгени Черепов е роден на 29.07.1981 г. в Стара Загора. Завършил е семестриално строително инженерство. Публикувал е разкази в сп. „КапиталLight“, „GRANTA“, „Страница“, „Мъжът“ и „LiterNet“,във в. „Литературен вестник“, „Литературен глас“ и „Сега“, както и в литературния сайт „ЛитКлуб“. Номиниран е в раздел Проза на конкурса за дебютиращи автори (LiterNet, 2006). Автор е на романа „Добавено лято“ (2012). Романът е номиниран за националната литературна награда „Елиас Канети“, както и за дебютна проза на конкурса „Южна пролет“.

В момента изучава българска филология в ПУ „Паисий Хилендарски“. Преподава литература на шестокласници от ОУ „Георги Кирков“, град Казанлък.

Срещата ще се проведе в новото помещение на СНЦ „Пътуващите книги на Стара Загора“, което се намира на адрес – ул. Кольо Ганчев 62-64, ет.2, на 28.12.2015 г. (понеделник) от 18:30 часа.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com