Седмичен хороскоп на Алена

Вижте какво вещаят планетите за новата седмица според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен
През идната седмица акцентът ще бъде поставен върху взаимоотношенията ви – и личните, и служебните. Възможни са неочаквани обрати, интересни разкрития. Задачата ви ще е да реагирате правилно на случващото се, като вземете предвид какво точно искате и какво може да дадете в замяна.
Телец
Възможно е да ви се струва, че радикалните промени, които ще засегнат други зодиакални знаци, може и да ви подминат, но това съвсем не означава, че нещата ще останат същите. Ако не искате да бъдете закотвени в миналото, ще трябва да промените начина си на мислене и да се адаптирате към обстоятелствата.

Близнаци
Едни от облагодетелстваните през предстоящата седмица ще са представителите на вашия знак. Тези, които се чувстват добре, ще станат още по-добре, а онези, които през изминалите дни са срещали трудности или е трябвало да поемат повече отговорности, ще си отдъхнат и ще усетят отново радостта от живота.

Рак
За вас седмицата ще е изпълнена с повече предизвикателства. Вие сте хора, които обичат да контролират нещата и са доста привързани към сигурното. През следващите дни обаче водещ ще бъде импулсът към промяна, който ще разчупи сигурността, а в някои случаи направо ще я срине. Обстоятелствата или хората в живота ви ще окажат натиск – да се разчупите малко.

Лъв
Очаква ви вълнуваща и интересна седмица, в която ще се чувствате в свои води. Това е така, защото енергията на следващите дни ще бъде в унисон с вашия вроден стремеж към независимост, към повече свобода в работата и към използване на всички възможности, за да творите. Ще попаднете на интересни хора и ще водите оживени разговори.

Дева
В началото на периода се съсредоточете и довършете задачите, които са ви дошли в повече и ви затормозяват. Каквото не ви е нужно, освободете се от него. Което е към края си, довършете го. Ако сте се преуморили, сега е моментът да си дадете заслужена почивка. Погрижете се за себе си.

Везни
В средата на април се очакват обрати и вероятно ще направите разкрития, които ще ви изненадат. Дали това, което ще се случи, ще ви хареса, или не, е строго индивидуално. Едно е сигурно обаче – дори събитията да се развият във ваша полза, те ще ви сварят неподготвени . Приемете случващото се като приключение.

Скорпион
В душата ви ще бъде бурно. Не се плашете, защото всичко ще бъде за добро. Отдайте повече време на семейството си, на близки и приятели. Намерете време за разходка насаме сред природата, за да подредите мислите си.

Стрелец
В средата на април астрологичните влияния ще бъдат доста благоприятни за вас. Дилемите ще отшумяват, а напрежението постепенно ще отслабва. Ще почувствате облекчение и ще дишате по-леко. Не задълбавайте прекалено много в детайли – мислете мащабно и следвайте вътрешния си глас.

Козирог
Даденият период ще се окаже изпълнен с повече предизвикателства, тъй като събитията ще са непредвидими, вашите реакции спрямо тях – също. Скритият смисъл на всичко случващо се е да бъдете тласнати към някаква промяна и към действие. Опитайте се да подходите към това с повече вяра.

Водолей
Очаква ви благоприятна седмица. Новините за вас сега ще са добри – ще усетите прилив на енергия и пред очите ви ще се проясни. Събитията ще ви развълнуват и ще ви накарат да погледнете по-позитивно на живота. Тези от вас, които копнеят да се впуснат в приключение, най-накрая ще бъдат доволни.

Риби
Основната препоръка към вас е да преценявате колко работа може да поемете и да не се нагърбвате с ангажименти, които не са ваши. Не се колебайте да се откажете от проекти, които ви затормозяват. Тъй като миналата седмица бе твърде динамична за вас, сега положението ще се успокои.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com