Connect with us

Стара Загора

Седмичен хороскоп на Алена

Published

on

Овен
Възможно е да откриете, че сте се нагърбили с повече отговорности, отколкото бихте могли да изпълните. Дори да сте готови да вършите много дейности едновременно и да приключите с тях навреме, напълно е възможно да пропуснете някоя важна подробност. Има риск да действате под влиянието на емоции, което ще е грешка от ваша страна.

Телец
Темата за материалното ще занимава много от вас. Има реален шанс да получите пари, които ще ви дойдат добре, или да направите адекватна реорганизация на финансите си, така че материалното ви положение да се подобри. Ако вашата представа за дадена област от живота ви се разминава с реалността, проблемът може би е у вас.

Близнаци
Очаква ви емоционална седмица, през която основните събития ще се случват по-скоро във вашия вътрешен свят, отколкото в работата или в обкръжението ви. При някои от вас преживяванията ще останат скрити и околните може да не разберат нищо, при други емоциите ще са по-бурни, а трети може просто да се чувстват изнервени и тревожни.

Рак
През дадения период ще е добре, ако успеете да различите окончателно битови въпроси, които досега са оставали на заден план – например да закриете неизползвана банкова сметка, да платите стари задължения или да направите почистване вкъщи. През следващите дни ще ви занимават и партньорските отношения. Каквито и да са преживяванията ви обаче, не е моментът да взимате важни решения.

Лъв
Не позволявайте на други хора да упражняват власт върху вас и да ви използват. През периода най-вероятно ще постигате по-трудно това, което искате, а усилията ви ще се натъкват на съпротива. Ако се случи това, по-добре не прилагайте натиск и оставете събитията да следват естествения си ход. Иначе казано, пуснете се по течението и ще стигнете до спасителни брегове.

Дева
Каквито и задачи да имате, на първо място ще са вашето лично спокойствие и удоволствието ви. Няма да се интересувате толкова дали това, което правите, ще даде резултат и дали хората ще го одобрят – по-важно ще е как се чувствате вие самите. Ще имате желание да си купите нещо за дома, което да ви създаде повече удобство и уют.

Везни
Ще успеете да обърнете повече внимание са себе си, на близките си хора и на заниманията, които ви доставят удоволствие. Давайте си почивка по-често – тя ще ви е нужна не само да презаредите батериите, но и да останете насаме със себе си и да откриете някои отговори, които търсите. Не е изключено да получите интересно предложение за нов източник на доходи.

Скорпион
Седмицата ще е много различна за представителите на вашия знак, тъй като преживяванията ви ще зависят от това до каква степен сте готови да загърбите миналото и да продължите напред, а също и доколко успявате да се справите със собствените си страхове. Ключовите думи през следващите дни ще бъдат страст и търпение – две неща, които сякаш трудно се съчетават, но това е само привидно.

Стрелец
Това, което ще изпитвате през следващата седмица, ще зависи от случващото се във важните за вас взаимоотношения – лични и делови. Колкото и искате да сте свободни и да продължите напред с пълна сила, ще трябва да спрете и да изпълните договорки и ангажименти, наследени от миналото. Ще има възможност да осъзнаете, че сте поддържали нездравословни модели на взаимоотношения.

Козирог
Перидодът е много подходящ да се освободите от нещо стари – събитията и преживяванията ще покажат какво би могло да бъде то. Не пропускайте да направите това, защото иначе няма как да се възползвате от възможностите, които ви очакват през следващите месеци. Много вероятно е да срещнете човек от миналото си – приятел или бивш любим.

Водолей
Трябва да се грижите повече за себе си. Периодът ще е напрегнат, хората около вас ще са изнервени, а и вашето емоционално състояние няма да бъде стабилно. За да не повлияят негативно на тялото ви стресът и силните емоции, отделяйте повече време за почивка – разхождайте се, спортувайте, практикувайте йога, медитирайте, четете забавни книги.

Риби
Ще е нужно да установите здрава връзка със собствената си интуиция, за да не се подведете и да не позволите на емоциите да ви люшкат от една страна на друга. Възможно е истини да излизат наяве, да бъдат развенчани подхранвани от вас илюзии. През следващите дни реалността много ясно ще ви покаже дали сте на прав път и дали не сте се заблуждавали. petel

Continue Reading

Стара Загора

В продажба са виртуални билети за втората контрола на “Берое” в Турция

Published

on

Както е известно, „Берое“ пусна в продажба ВИРТУАЛНИ билети за своите контролни срещи в Турция. По този начин всеки желаещ ще има възможност да подпомогне финансово и морално своя любим отбор. Билетите за втората контролна среща в Турция – срещу украинския „Днипро“ вече са в продажба.

Двубоят е насрочен за петък (28 януари) и всеки желаещ може да закупи своя от всички каси на Eventim, както и онлайн  ТУК

Цената на билета е 10 лв. и няма ограничения в закупената бройка!

От клуба напомнят, че освен това е открита и дарителска банкова сметка към СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“, която е още една възможност да бъде подпомогнат любимия клуб. Сметката е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК

От “Берое” призовават всички да подпомогнат любимия отбор с откритата дарителска сметка и виртуалните билети за контролните срещи. Така всеки ще може да даде своя принос за каузата.БНР

Continue Reading

Стара Загора

121,8 млн. евро са чуждестранните преки инвестиции в община Стара Загора към 31.12.2020 г.

Published

on

По данни на НСИ преките чуждестранни инвестиции в нефинансовия сектор в област Стара Загора към 31.12.2020 г. възлизат на 971.7 млн. евро.

През 2020 г. най-голяма е стойността на направените преки чуждестранни инвестиции в промишлеността – 964.2 млн. евро, като е регистриран спад от 1.9% спрямо предходната година.

С най-голям размер на преките чуждестранни инвестиции е община Гълъбово – 667.4 млн. евро, следвана от община Стара Загора – 121.8 млн. евро и община Казанлък – 107.2 млн. евро.

Continue Reading

Стара Загора

Стартира кръводарителска акция в Стара Загора (СНИМКИ)

Published

on

В Стара Загора се проведе кръводарителска акция под надслов “Сподели силата си, дари кръв!”. Организаторите казват, че в основата на кампанията е силата да бъдем единни и съпричастни, човеколюбиви и отговорни, да бъдем частица от най-важното и безценното.

Веселина Александрова дарява кръв всяка година от 1993 г. Вярва, че в особено трудните и тежките за всички ни дни и моменти е особено важно да намираме време и сили да помогнем и подкрепим тези, които се борят за живота си!

Всеки здрав човек на възраст от 18 до 65 години, който тежи повече от 50 кг, не е приемал никакви медикаменти поне 48 часа и за когото лекар прецени, че кръводаряването не застрашава здравето му и дарената от него кръв е безопасна за болните, нуждаещи се от нея, може да стане дарител.

Мъжете могат да даряват кръв 5 пъти в рамките на една календарна годинаа жените – 4 пъти, като интервалът между две кръводарявания трябва да бъде минимум 2 месеца. БГНЕС

Continue Reading

Водещи

This site is protected by wp-copyrightpro.com