Седмичен хороскоп на Алена

Новата седмица идва с нова надежда през едни от хубавите пролетни дни на годината, когато природата вече си поема дъх след дългата зима, времето е топличко и можем да дишаме с пълни гърди и да се отпуснем навън! Ето какво предвещава хороскопа на Алена.

Овен

През идната седмица ще намерите ключа към успеха си в служебните дела, ако влагате повече старание и професионализъм.

Няма смисъл да избързвате и да изисквате всичко да се случва на мига – така само ще се изнервяте, че събитията се развиват твърде бавно и няма да усъвършенствате вече съграденото. Няма да ви липсват възможности за изява и кариерно развитие.

Телец

През следващите дни ще сред галениците на съдбата – желанията ви ще се осъществяват по-лесно и ще получите награда за упорството, което сте проявявали в миналото. Ключовата дума за периода е „подобрение“, като за всекиго от вас то ще бъде в различна област. Общото ще е възможността да се усъвършенствата или да придобиете ценен опит.

Близнаци

Препоръката към вас е да не се разпилявате в различни посоки, а да сте концентрирани и добре организирани – така хем ще сте по-спокойни, хем седмицата ще мине по-леко и по-приятно. Няма смисъл да се тревожите за бъдещето или да се оплаквате напразно от този или от онзи. В противен случай ще изхабите енергията си на напълно излишни битки.

Рак

През тази седмица астрологичните влияния ще ви помогнат да си осигурите нужното ви спокойствие. Така ще сте по-ефективни в работата, ще разсъждавате трезво и ще подобрите общуването си с околните. Старайте се да владеете емоциите си, не се обвинявайте и не изпадайте в самосъжаление. Чудесно би било да си направите равносметка и да си вземете поука, но не и отново да се връщате мислено към едни и същи събития.

Лъв

Задаващата се седмица ще е особено благоприятна за тези от вас, чиято работа изисква да проявяват по-голяма сръчност и внимание към детайла. Има добри изгледи да постигнете търсеното съвършенство. В дните до сряда включително пестете енергията си и не я пилейте напразно. Давайте си почивка и отделяйте време за себе си. В четвъртък и петък ще сте активни и е голям шансът да постигнете това, което искате.

Дева

Предстои ви чудесна седмица, изпълнена с възможности за стабилизация и усъвърженстване в личностен или в професионален план. С каквото и да се захванете, работата ще ви спори и ще успеете да укрепите постигнатото до момента. Периодът може да не е така безоблачен за вас само ако сте оставили много недовършени дела и задачи – заемете се сериозно и довършете вече започнатото.

Везни

Покрай 24 май подаръкът, който звездите ще ви предоставят, ще е възможността да се освободите от излишен емоционален багаж – потиснати чувства, страх, гняв, вина, нездравословни навици и остарели модели на мислене, които не ви носят нищо добро. Ако през следващите дни част от тези проблеми изплуват на повърхността, не се притеснявайте – това ще е знак, че процесът на осъзнаване и изчистване продължава.

Скорпион

През дадения период вероятно доста ще разсъждавате, затова ще е добре да се уедините и да осигурите време само за себе си. Възможно е да се сблъскате с някакъв проблем в работата или в личния си живот, да търсите корените му и да се опитвате да намерите изход. Добрата новина е, че има изгледи умуването да даде резултати – ако не веднага, то съвсем скоро. Какъвто и проблем да се върти в главата ви, решението не е да се изкарвате жертви на съдбата.

Стрелец

Искате или не, през седмицата ще трябва да разсъждавате по някои практически въпроси, свързани с работа, с пари и с организация на всекидневните ви задължения. За по-авантюристично настроените сред вас тези занимания са твърде скучни и прозаични, но по-добре свършете каквото трябва, ако не искате после да ви дойде в повече. В работата обръщайте внимание на дребните детайли.

Козирог

Периодът ще е успешен за вас, що се отнася до работата и финансите. Ако сте по-внимателни и следвате умерено пътя, по който сте поели, няма за какво да се притеснявате – всичко ще върви нормално, а може и да получите някаква награда. В понеделник едва ли ще сте много продуктивни, но от вторник нататък ще имате и ентусиазъм, и късмет да осъществите замисленото.

Водолей

Ще имате желание да се освободите от излишното напрежение, особено ако през изминалите дни и седмици сте били по-натоварени. Само почивката може да ви осигури нужното спокойствие. Намерете време и обърнете внимание на собствените си потребности, направете си равносметка за последните събития и преживявания. Не се лишавайте от тази възможност и си осигурете онова, от което имате нужда.

Риби

Предстои ви още една седмица, през която акцентът ще бъде поставен върху усъвършенстването в някаква област. Ако сте амбициозни и искате да се възползвате от възможността, която звездите ви дават, сега е моментът да помислите за това как да използвате времето си, в какво да вложите силите и средствата си. Периодът е много благоприятен да развиете творчески дарби и практически умения, които ще ви помогнат да се реализирате по-добре в бъдеще.

за жената

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com