Connect with us

Стара Загора

Резултати за Стара Загора при обработени 92.739% протоколи на СИК в РИК

Published

on

При обработени 92.739% протоколи на СИК в РИК от област Стара Загора ГЕРБ води убедително с 33.99 % следвани от БСП с 19.24 %. Трета политическа сила е ДПС събирайки 9.54% от гласовете в областта. Четвърти са Партиотичен фронт – НФСБ И ВМРО с 8.42 %, следвани от ББЦ с 6.84 %. Реформаторският блок бележи спад в края на деня и получава 6.51%. Резултата на АТАКА в Стара Загора е добър – 4.91%. АБВ, която все още не се знае дали ще се задържи над бариерата от 4% за да влезе в парламента, в Стара Загора отбелязва резултат от 4.11%. Движение 21 и ПП Глас Народен печелят по 1,23% и 0,91% от гласовете в област Стара Загора.
При тези резултати мандатите се разпределят по следния начин:
ГЕРБ – 4 мандата ( Пламен Йорданов, Нено Влайков, Кирил Добрев, Маноил Манев )
БСП – 2 мандата ( Драгомир Стойнев, Георги Гьоков )
ДПС – 1 мандат ( Халил Летифов )
РБ – 1 мандат ( Димитър Танев )
Патриотичен фронт – 1 мандат ( Димитър Байрактаров )
ББЦ – 1 мандат ( Кънчо Филипов )
АТАКА – 1 мандат ( Десислав Чуколов или Михаил Михайлов )
Все още не е ясно дали има разместване на кандидатите, чрез преференциален вот.

Стара Загора

В продажба са виртуални билети за втората контрола на “Берое” в Турция

Published

on

Както е известно, „Берое“ пусна в продажба ВИРТУАЛНИ билети за своите контролни срещи в Турция. По този начин всеки желаещ ще има възможност да подпомогне финансово и морално своя любим отбор. Билетите за втората контролна среща в Турция – срещу украинския „Днипро“ вече са в продажба.

Двубоят е насрочен за петък (28 януари) и всеки желаещ може да закупи своя от всички каси на Eventim, както и онлайн  ТУК

Цената на билета е 10 лв. и няма ограничения в закупената бройка!

От клуба напомнят, че освен това е открита и дарителска банкова сметка към СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“, която е още една възможност да бъде подпомогнат любимия клуб. Сметката е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК

От “Берое” призовават всички да подпомогнат любимия отбор с откритата дарителска сметка и виртуалните билети за контролните срещи. Така всеки ще може да даде своя принос за каузата.БНР

Continue Reading

Стара Загора

121,8 млн. евро са чуждестранните преки инвестиции в община Стара Загора към 31.12.2020 г.

Published

on

По данни на НСИ преките чуждестранни инвестиции в нефинансовия сектор в област Стара Загора към 31.12.2020 г. възлизат на 971.7 млн. евро.

През 2020 г. най-голяма е стойността на направените преки чуждестранни инвестиции в промишлеността – 964.2 млн. евро, като е регистриран спад от 1.9% спрямо предходната година.

С най-голям размер на преките чуждестранни инвестиции е община Гълъбово – 667.4 млн. евро, следвана от община Стара Загора – 121.8 млн. евро и община Казанлък – 107.2 млн. евро.

Continue Reading

Стара Загора

Стартира кръводарителска акция в Стара Загора (СНИМКИ)

Published

on

В Стара Загора се проведе кръводарителска акция под надслов “Сподели силата си, дари кръв!”. Организаторите казват, че в основата на кампанията е силата да бъдем единни и съпричастни, човеколюбиви и отговорни, да бъдем частица от най-важното и безценното.

Веселина Александрова дарява кръв всяка година от 1993 г. Вярва, че в особено трудните и тежките за всички ни дни и моменти е особено важно да намираме време и сили да помогнем и подкрепим тези, които се борят за живота си!

Всеки здрав човек на възраст от 18 до 65 години, който тежи повече от 50 кг, не е приемал никакви медикаменти поне 48 часа и за когото лекар прецени, че кръводаряването не застрашава здравето му и дарената от него кръв е безопасна за болните, нуждаещи се от нея, може да стане дарител.

Мъжете могат да даряват кръв 5 пъти в рамките на една календарна годинаа жените – 4 пъти, като интервалът между две кръводарявания трябва да бъде минимум 2 месеца. БГНЕС

Continue Reading

Водещи

This site is protected by wp-copyrightpro.com