Стара Загора

Разработват нов сайт на Туристическия информационен център на Стара Загора

„Тази идея е пряко свързана с една от целите на Годишната програма за развитие на туризма, а именно да се осигурят възможности за активно взаимодействие и съвременна комуникация на Стара Загора като дестинация за туризъм с целевите аудитории, каза за Радио Стара Загора  Ивелина Проданова, началник отдел „Туризъм” в Община Стара Загора.

Обезпечаване на техническото функциониране на създадения интернет сайт starazagora.love във всичките му версии (desktop, mobile, tablet), постоянно оптимизиране на сайта съгласно последните технологични решения е изключително важно за актуалното състояние на туризма, уточни Проданова.

Да обедини и координира усилията на всички заинтересовани страни в създаването на конкурентоспособен и разпознаваем туристически продукт на община Стара Загора и  да оползотвори туристическия потенциал чрез актуализирана туристическа оферта, съобразена с глобалните демографски, икономически и технологични промени са също сред целите на приетата на последното заседание на Общинския съвет на Стара Загора годишна програма за развитие на туризма.

Общо пренощувалите в Стара Загора българи и чужденци през 2017 година са 100 051, от тях само чужденците са 16 586, каза още Ивелина Проданова. bnr

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com