Сватби

Пълна зала посрещна кандидатите на АТАКА в село Могила

Областният координатор и кандидат-кмет на АТАКА в Стара Загора Михаил Михайлов, кандидат-кметът на село Могила Георги Д. Георгиев, община Стара Загора и кандидати за общински съветници се срещнаха с могилчани. Интересът към кандидатите на АТАКА беше голям, предвид пълната зала на читалището. Михаил Михайлов запозна присъстващите с управленската програма на АТАКА на национално и местно ниво и подчерта, че и в следващия мандат АТАКА ще води своята последователна политика в защита на българите и в частност на старозагорци, противопоставяйки се на  настаняването на нелегални пришълци на територията на общината, за спиране на продажбите на общински земи  и жилища други важни акценти.

Георги Димитров от своя страна обеща на населението на Могила, че ако бъде избран за кмет, той лично ще извозва децата от селото със своя автомобил до града, тъй като Община Стара Загора дългогодишно отхвърля исканията на селото за училищен транспорт. Той засегна и най-належащите за разрешаване проблеми на местно ниво – непочистените речни корита и канали, обраслото в бурени гробище, калните неасфалтирани улици и др.

Множеството изказали се изразиха своята увереност, че Михаил Михайлов и Георги Д. Георгиев ще защитават техните интереси, тъй като те са представители на АТАКА – партията, която не е участвала в управлението и разграбването на България, която единствена е против санкциите срещу Русия и против базите на НАТО на българска   територия.

Ataka-Mogila3

Ataka-Mogila2

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com