Стара Загора

Прослушване за нови “Маргаритки”

Детско-юношеско студия за опера и балет „Маргаритки“ обявява прослушване за прием на деца.

Балетната школа приема деца на възраст 5-9 г. за попълване на групите. Децата да бъдат облечени в трико /боди/ и с бял чорапогащник и обути с туфли /цвички/, косите да са  вързани на кок /за момичетата/. Кандидатите трябва да имат физически данни, чувство за ритъм, артистични заложби и правилна дикция. Подготовка на танц не е необходима, но ако има такъв, моля музиката да се носи на CD носител или флашка.

Вокална школа приема деца на възраст 5-12 г. Те трябва да притежават вокални умения – точно интониране, правилна дикция, чувство за ритъм, артистични заложби. Моля, кандидатите да подготвят една песен по избор и да носят музиката на CD носител или флашка.

Прослушването ще се проведе на 7 октомври  /събота / от 11 до 14 часа за балетна школа и за вокална школа едновременно, в Държавна опера-Стара Загора /служебен вход/.

Поради големия интерес,  кандидатите да се запишат предварително на e-mail: opera_starazagora@abv.bg , като впишат три имена, възраст, телефон за връзка и направлението, в което кандидатстват.

Резултатите ще бъдат изнесени на страницата на ДЮСОБ „Маргаритки“ във Фейсбук.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com