Сватби

Проведе се кастинг за конкурса Царица на Августиада 2017

В Платинум клуб на мол Galleria Стара Загора се проведе кастинг за конкурса Царица на Августиада 2017, в рамките на едноименния Фестивал на виното и културното наследство. За финала на конкурса бяха селектирани 20 момичета, които ще се състезават за престижното звание на грандиозен спектакъл на 13 октомври от 19 ч. в Държавна опера Стара Загора, при свободен вход. Директорът на операта Огнян Драганов е режисьор на спектакъла.  Galleria осигурява парични награди на победителите, а тоалетите на момичетата за конкурса са осигурени от магазина на престижната модна къща „Юнона“ в Galleria Стара Загора, която ще награди момичетата, класирани на първите три места с актуални тоалети. Царицата на Августиада ще получи специална корона и ще бъде корица на списание Zona bg за месец ноември.

След кастинга, момичетата посетиха важни културно-исторически забележителности на осем хилядолетния ни град, за чиято популяризация обещаха активно да работят. На следващия ден се запознаха с отглеждането на грозде, с производство на вино и дегустираха продукцията на една от най-добрите винарни в България – Мидалидаре Естейт. Всичко това беше заснето на филм, който ще бъде представен на финалния етап на конкурса. Предстои оспорвана надпревара, коя от претендентките ще стане посланик на Фестивала Августиада 2017 и на нашия град.

Изпращаме ви снимки от кастинга и обиколката на претендентките.

Повече информация за фестивала можете да видите на www.avgustiada.com, а процеса за избора на Царицата на Августиада 2017  можете да следите във  фейсбук  на https://goo.gl/CxvjLx.

 

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com