Connect with us

Политика

Председателят на НС Цецка Цачева поздрави Стоянка Мутафова

Published

on

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева изпрати на 2 февруари 2015 г. поздравителен адрес по повод 93-ия рожден ден на голямата българска актриса Стоянка Мутафова, съобщава пресцентърът на парламента.
„Всяко определение за Вашия невероятен талант ще звучи като клише. Голяма, необятна, неизчерпаема, дръзка, помитаща с огромния си талант сивото и грозното в света около нас. Вие сте национално културно богатство, което е дало на поколения българи радостта от многобройните сценични изяви”, пише в поздравлението си председателят на парламента.
Днешният ден е поредното доказателство, че Вие излизате извън всички категории за сравнение, че за големия талант времето спира, подчертава Цецка Цачева. „На своя 93-ти рожден ден отново сте на сцената в прекрасния спектакъл на Ст. Л. Костов „Скакалци“. Това сякаш не ни учудва, защото сцената е Вашият дом, вашата лична съдба”, посочва председателят на Народното събрание.
„Бъдете жива и здрава, радвайте ни! Нека Вашата неизчерпаема енергия, очарование и мъдрост все така да правят делника ни по-усмихнат. А ние – Вашите почитатели, ще продължаваме да Ви обичаме”, пише в поздравителния адрес председателят на парламента.

Continue Reading

Политика

Пресконференция на Председателя на ПП АБВ г-н Румен Петков

Published

on

На 01 ноември 2019 г Стара Загора

Проблеми на енергийната сигурност на България

Проблеми в ляво

Continue Reading

Политика

ГЕРБ – Стара Загора с дарение за Клиниката по акушерство и гинекология на Университетската болница

Published

on

Два нови токографа бяха дарени на Клиниката по акушерство и гинекология към УМБАЛ „Проф. Д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора. Средствата, в размер на 2720 лв., са осигурени от Групата на ПП ГЕРБ в Общински съвет Стара Загора и местните депутати от партията.
Дарението бе връчено на доц. д-р Николай Лазаров, началник на Клиниката по акушерство и гинекология, в присъствието на изпълнителния директор на болницата проф. д-р Йовчо Йовчев.

„Това са едни от най-използваните апарати в ежедневната ни работа и сме благодарни за дарението“, посочи доц. Лазаров. Работата на токографите е свързана с пряката клинична дейност и грижата за бременната жена. С тях се следят жизнените функции на детето преди раждане и неговото развитие в утробата на майката.

„Благодаря на ръководството на болницата, че полага големи усилия за подобряване на здравеопазването в Стара Загора, а за нас това е от изключителна важност“, подчерта председателят на групата общински съветници от ГЕРБ Николай Диков. Според него постигнатото е показателно, целта е Стара Загора да се развива като град където спокойно да отглеждаме нашите деца.

 „Благодаря на ръководството на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ и на Клиниката по акушерство и гинекология, в лицето на проф. Йовчев и на доц. Лазаров, за усилията през последните месеци“, отбеляза Емил Христов, общински ръководител на партията и зам.-председател на Народното събрание. Той посочи, че те са направили нещо много необходимо и важно, като са осъществили преместването на клиниката от старата в новата сграда и резултатите са показателни с високата натовареност на отделението.

22.07.2019

Continue Reading

Политика

Младежите от ГЕРБ – Стара Загора проведоха втория етап на инициативата Бъди Колегиален на пътя

Published

on

Младежите от старозагорската структура на ГЕРБ реализираха втория етап от инициативата си за безопасност на движението #БъдиКолегиален.

На възлови места в града, младежите, заедно с народния представител и председател на старозагорската структура Радостин Танев, раздадоха на съгражданите си над 200 автомобилни ароматизатора с логото на кампанията, информационни дипляни и стикери. Целта е да се припомнят правилата за придвижване по пътищата, както и да се засилят толерантността и колегиалността между различните участници в движението. “Не само шофьорите, но и пешеходците да бъдат внимателни и отговорни, това искаме да покажем, защото статистиките са все по-стряскащи, а това не са само цифри, а човешки животи”, заявиха от МГЕРБ.

Инициативата им продължава и с кампания за безопасно селфи.” Идеята ни е всеки, който си направи снимка в автомобил, използвайки предпазен колан, с хендсфри – да сподели фотоса на страницата #БъдиКолегиален във фейсбук и да получи подарък, а и да бъде пример за своите приятели”, допълниха те.

Младите старозагорци от ГЕРБ са категорични, че тематичните събития посветени на безопасността на движението ще продължат.

Continue Reading

Водещи

This site is protected by wp-copyrightpro.com