Сватби

Повечето от кметовете с луксозни лимузини са преизбрани

Повечето от кметовете на по-малки общини, които карат коли за стотици хиляди левове, бяха преизбрани за нов мандат на изборите, стана ясно в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия. Припомняме ви, че лъскавите им возила показа екипът на „Разследване” преди месеци по Нова телевизия.

Един от спечелилите властта е градоначалникът на Балчик Николай Ангелов.  Към днешна дата градоначалникът се радва на одобрението на 58 на сто от гласувалите на местния вот. Кандидатурата му беше подкрепена от БСП, ДПС, ВМРО и „Реформаторския блок”. Кметът на Созопол Панайот Рейзи не остава по-назад с тежка германска машина за около 110 000 лева. Той вече се радва на трети мандат.

Спечели го с гласовете на 64% от съгражданите си и подкрепата на ГЕРБ. „Мисля, че репортажът за скъпите автомобили не даде отражение върху резултатите от изборите”, коментира Рейзи пред Нова телевизия. Най-много гласове и участие на балотаж си осигури кметът на Община Неделино Стоян Беширов. Той се вози в джип за 130 000 лева. Един от малкото герои на репортажа на Васил Иванов за кметовете с лимузини, който не беше преизбран, е Турхан Караш от Никола Козлево.

снимката е илюстративна

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com