Още един отбор от Академията на “Берое” започва подготовка

“Берое” U15 ще е вторият тим от Академията на старозагорци, който ще започне подготовка за пролетния полусезон. Първото занимание на състава, воден от Слави Жеков и Павел Димов ще се проведе в понеделник сутринта на Изкуствения терен над стадион “Берое”. В края на следващата седмица “зелено-белите” таланти ще проведат двустранна игра, а на 25 януари ще изиграят контролна среща с тима на “Берое” U16. 

Планирани са още две контролни срещи – на 1 февруари с Локомотив (Пловдив) в Стара Загора и на 8 февруари със “Славия” в София.  Съперник се търси и за 5 февруари. Очаква се първенството в Елитната група да бъде подновено на 22 февруари.От четвъртък подготовка за пролетния полусезон водят и юношите старша възраст на “Берое”. Под ръководството на Атанас Рибарски и Трифон Панев се готвят 18 състезатели. Тимът ще изиграе общо 6 проверки до старта на Елитната група, първата е на 18 януари срещу “Миньор” (Раднево).  На 25 януари “Берое” U19 ще срещне Свиленград, а на 29 е срещата със “Загорец” (Нова Загора). 

На 1 февруари момчетата на Атанас Рибарски се изправят срещу “Янтра” (Габрово), на 8 февруари срещу “Мини Марица Изток”, последният съперник в контролните срещи е “Розова долина” (Казанлък). Втората част на сезона в Елитната група се очаква да стартира на 22 февруари, в първия кръг “Берое” гостува на Царско село. БНР

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com