Офисът на НАП в Стара Загора с нов директор

Териториалният директор на НАП Пловдив Венелин Найденов представи днес новият изпълняващ длъжността директор на офис за обслужване в Стара Загора – г-жа Галена Недкова.

„Очакванията ни са да бъдете добър лидер на екип, в което не се и съмняваме. Авторитет и уважение се печелят с професионализъм и компетентност“ – бяха част думите на г-н Найденов.

Г-жа Галена Недкова поема поста от утре, 9 октомври, от г-н Георги Йорданов, чиято трудова биография приключи достойно в НАП.

Новият изпълняващ длъжността директор на офиса в Града на липите работи от 26 години в системата на данъчната администрация. Завършила е УНСС – София, специалност икономика на промишлеността. Специализирала е в областта на публичната администрация и управлението: “Управление на администрацията”, “Организация на административната дейност и процеси” и “Европейска административна практика”, сертифициран оценител по модела за организационно съвършенство EFQM.

Галена Недкова е експерт с дългогодишен опит в ревизионната дейност, търсен съветник и колега, доказан специалист с неоспорим авторитет, спечелила доверието на екипите, с които работи.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com