Откриват официално БАТА АГРО днес на летището в Стара Загора

Най-престижното земеделско изложение у нас БАТА АГРО, организирано от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще бъде официално открито днес на 26 август на летището в Стара Загора. В присъствието на министъра на земеделието и храните, представители на местната власт и ректори на университети, председателят на УС на БАТА АГРО Веселин Генев ще даде старт на Петото юбилейно издание на изложението БАТА АГРО.
Специализираният селскостопански форум събира над 200 от водещите фирми, официални представители на световни брандове земеделска техника у нас, както и компании, предлагащи семена, торове, препарати за растителна защита, финансиращи институции, университети.
БАТА АГРО се наложи като най-мащабното и авторитетно специализирано изложение в сектора. С всяко следващо издание все повече фирми вземат участие в него, оценили възможността за осъществяване на успешни бизнес контакти и технологично обновление на агропарка на земеделските производители у нас.
Изложението БАТА АГРО ще продължи до 29 август – петък, като всеки ден са предвидени демонстрации на земеделска техника на 60 дка. демонстрационна площ.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com