Около 60 сигнала са подадени на Горещия телефон на Община Стара Загора – 0800 157 37, от 1 до 3 февруари

На безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора – 0800 157 37, от 1 до 3 февруари са отчетени около 60 сигнала. Граждани са подали информация за над 30 неправилно паркирани МПС.

За бездомни кучета е съобщено в района на голям хипермаркет в източната част на града. Информацията е насочена към Общинския приют за безстопанствени животни. Оплакване е постъпило за пуснати за свободна разходка кучета в село Братя Кунчеви кучета, както и в село Остра могила.

Акт за установяване на административно нарушение бе съставен миналата седмица заради замърсяване на улица в село Християново след изпомпване на отпадни/дъждовни води от частен имот. Отново е получен сигнал по казуса, предстои проверка да бъде извършена от общинска комисия за изясняване на обстоятелствата.

След обаждания на Горещия телефон е ремонтирано улично осветление, обезопасени са шахти и премахнати сухи клони на дървета.

Община Стара Загора е реагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com