Областните управители на Стара Загора на среща с Гергана Микова

По повод 20-годишнината от създаването на Областна администрация Стара Загора областният управител Гергана Микова организира среща със свои колеги, които в годините от 1999 година досега са оглавявали Областна администрация.

Юбилейният празник уважиха Стефан Мазнев, Петър Рахманлиев, Евгений Жеков, Ангел Гюрджийски, Йордан Николов, Димитър Драчев, Недялко Недялков, Живка Аладжова и Веска Шошева. В началото на срещата те почетоха жертвите на комунистическия режим в България с едноминутно мълчание.
среща

В приятелски разговор областните управители споделиха интересни моменти от времето, в което са били на отговорния пост и обсъдиха реализацията на важни инфраструктурни проекти в региона.

Микова благодари на своите колеги за оказаното внимание и ги увери, че ще продължи регулярните срещи с тях по въпроси, свързани с интересите на областта и гражданите.
среща
.
По-рано областните управители и служители на администрацията присъстваха на тържествена Света литургия за здраве и успех в катедралния храм „Св. Николай“.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com