Стара Загора

Новолуние в Овен на 5 април – В никакъв случай не прави тази грешка

Луната засяга всички живи същества и влиянието й се увеличава в дните на пълнолунието. Съветът на астролозите за 5 април 2019 г ще помогне на зодиакалните знаци да прекарат деня с максимална полза и да избегнат неприятностите, които се очакват по време на обновяването на лунната енергия.

Предстоящото Новолуние ще се случи в “Овен” и този ден, според астролозите, ще бъде доста благоприятен. Препоръчва се използването на енергията на този ден за нови постижения и решаване на неотложни въпроси, както и за възстановяване. В петък всички дейности, насочени към поддържане на тонуса на тялото, промяна на имиджа и насоките за красота ще бъдат подходящи поради положителното влияние на Венера.

Овен

Денят на новолунието влияе върху Овен и ще помогне да се преодолеят съмненията и страховете. Те могат да планират безопасно пътуване, както и да променят имиджа си. Новият гардероб и промените във външния вид ще ви помогнат да се справите с лошото настроение, както и да привлечете вниманието на противоположния пол. Самотните трябва да вземат предвид шепотите на любовта, които привличат истинската любов.

Телец

В деня на Новолунието Телецът има шанс да „хване бика за рогата“. Този ден е прекрасно време както за ново начало, така и за приключване на дългогодишни случаи или проекти. Влиянието на Новолуние в съюз с Овен ще осигури на Телеца отлична услуга: то ще даде сила и увереност за това, което е важно да се изпълнява тук и сега.

Близнаци

Новолуние за Близнаци – време за размисъл. Не най-обичайната дейност за тях ще бъде много полезна, защото благодарение на временното спиране на дейността, ще бъде възможно да се намерят решения на сложни въпроси, да се определят цели и да се установят взаимоотношения с близки хора, които не винаги могат да „хванат” Близнаците на едно място.

Рак

Влиянието на Новолунието ще подчертае личния живот на Раците и всички трудности, свързани с това. Астролозите им препоръчват да оправят сложните отношения, да определят правилните приоритети и да не се опитват да се справят с две задачи наведнъж. В тези дни предложението за брак може да бъде импулсивен акт, но ако те са уверени в чувствата си, Вселената със сигурност ще им помогне да преодолеят всички трудности по пътя към личното щастие.

Лъв

Лъвовете в Новолунието ще могат да завладеят своя Еверест, но трябва да помнят, че лъчите на славата могат не само да сгреят, но и да изгорят. Конкурентите по това време е малко вероятно да се радват с Лъвовете, така че кралските представители на този Знак трябва да държат ушите си отворени. След няколко дни можете да започнете нови амбициозни проекти.

Дева

Девите могат да имат сериозни предизвикателства, когато трябва да направят важен избор. Възможно е да се наложи да жертват нещо, за да постигнат наистина важна цел на този етап от живота си. Девите не трябва да бъдат разстроени, защото съдбата често тества хората, тества ги за сила, но също така награждава победителите.

Везни

Астролозите препоръчват Везните в деня на Новолунието да не бягат от задълженията си и да не се опитват да работят на половин мощност. Активността ще бъде голям шанс за победа в близко бъдеще, а набраната инерция няма да ви позволи да спрете на крачка от целта. Отървете се от съмненията и не се измъчвайте, опитвайки се да направите правилния избор, ще помогнат съветите на близки, както и молитвата за успех.

Скорпион

Новолуние за Скорпионите – голям шанс за личния живот. За тези, които вече имат връзка, е време да се решат въпроси, свързани със семейството и дома. Не е изключено на този ден Скорпионите ще вземат решение за преместване или ремонт, което ще помогне да се запази комфорта в семейното им гнездо. Тези, които търсят партньор, в деня на Новолунието ще се усмихнат с голям късмет.

Стрелец

Стрелците в деня на Новолунието ще могат да изпълнят своите желания или да поемат по пътя, за да ги постигнат. Този ден ще даде увереност и сила, за да преодолее лесно препятствията по пътя към целта. Освен това в петък ще има чудесна възможност да отблъснат манипулаторите и да ги изключат завинаги от живота им.

Козирог

Астролозите препоръчват Козирогът да остави за известно време консерватизма си и да се опита да постигне нещо необичайно. Понякога проблемите се решават по-лесно, ако не подходите по традиционния начин, а откриете пропуски и лесно да отървете от препятствие, което ви пречи да се наслаждавате на живота.

Водолей

Водолеите ще възстановят психическото равновесие. В деня на Новолунието те ще могат да погледнат страха в очите и да разберат, че те силно преувеличават проблемите си. Много от тях могат да бъдат решени с помощта на позитивно мислене. Доброто настроение и желанието да подобрите живота си и ще получите допълнителна подкрепа на Новолуние.

Риби

Рибите понякога са склонни да плуват по течението, без да правят опити да променят обстоятелствата. В деня на Новолунието те трябва да се обърнат и да не позволяват обстоятелствата да контролират живота им. Отговорните решения ще им помогнат бързо да постигнат желаното, както и да се отърват от манипулаторите и враговете си.

За жената

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com