На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново

Марс преминава в знак Овен, където ще остане до 6 януари

Марс е в секстил със Сатурн – изисква се организиран подход към всички текущи въпроси, за да се предотвратят пропуски. Сдържаност и направление на силите в правилното русло.

Луната е в знак Везни до 01:49ч на 30 юни.

Луната във Везни носи добро и радостно настроение. Прави ви ни по-контактни. Може да ви се прииска да се срещнете със стари познати, да прекарате малко време в приятна компания.

Благоприятно се отразява и върху семейните отношения, лесно се стига до компромиси. Благоприятно време за бързо протичащи задачи и всичко, бързо губещо актуалност. Посредничеството на приятели, роднини, а също и техните съвети могат да бъдат твърде ефективни. Повишава се чувствителността към проявите на грубост и дисхармония.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур.

Продължава 7 лунен ден до 13:33ч на 28 юни (от 12:20ч на 27 юни)

Денят е доста сложен. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Старите проблеми се нуждаят от нови решения.

Може да ви провокират, но внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Енергията на думите през този лунен ден е доста силна и има особено голямо значение. Бъдете внимателни какво казвате, защото може да се реализира.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Може да възродите старите проекти, но могат да възникнат и нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Това е чудесен период за творчество. Ако ви посети вдъхновението – това е добър знак. Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги
и конфликти.

В този период се препоръчва да си вземете душ или да се потопите в някой водоем. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

10 слънчев ден – Не се отнасяйте твърде сериозно към живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници. Каквото може да се отложи го отложете. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Добре е хубаво да се наспите.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com