Стара Загора

Национален фестивал за деца от социалните институции ще се проведе в Мъглиж

На 10.11.2017 г. (петък) в Община Мъглиж ще се проведе Седми национален фестивал „Като звездите“ на децата от социалните институции, под патронжа на Мая Манолова – омбудсман на Република България.

По този повод с нейното участие от 10.45 ч. в петък ще се проведе пресконференция в залата на Община Мъглиж, в която ще участва и ръководството на Общината.

Едновременно с пресконференцията в пенсионерския клуб ще се организира изнесена приемна на омбудсмана на Република България и нейния екип за граждани на общината.

12:00 ч. – Начало на седмия национален фестивал „Като звездите“ за децата от социалните институции. Място на провеждане: село Ветрен, община Мъглиж, Народно читалище „Народна просвета-1889”
Празничен молебен за благополучие и успехи на националния фестивал „Като звездите“ и всички участници в него ще отслужи Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан.
• Приветствие от Мая Манолова – омбудсман на Република България.
• Приветствие от Господин Господинов – кмет на Община Мъглиж.
• Приветствие от Ирена Анастасова – продуцент на единствения в Европа пътуващ детски спектакъл за деца от социалните институции „Като звездите” и председател на СНЦ „Поощряване и подпомагане на детски таланти – Вега”.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com