Сватби

НАП Стара Загора обяви на търг за продажба коли, товарни и други транспортни средства

8 леки автомобила, 5 товарни и 2 специализирани, автобус и полуремарке, могат да бъдат закупени на търг от офиса на НАП в Стара Загора. За трета публична продан и изгодна цена са обявени:

– леки автомобили 8 бр. модели: Opel Astra, VW transporter, Renault, Peugeot 406, Hundai Santa Fe и Citroen Berlingo. Всички са в движение и добро техническо състояние.
– товарни автомобили 5 бр. с марки: Skoda, UAZ, ZIL;
– специализирани автомобили 2бр.: Skoda и ZIL;
– автобус – VW Crafter;
– полуремарке Fruehauf ED-32.

Ценовите предложения за участие в тръжната процедура се изпращат на адреса на офиса: 6008 Ст. Загора, ул.»Кенали»№ 1 или се подават на място в деловодството. Депозитът за участие е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до крайния срок 21 септември 2017г.

Търгът ще се проведе на 28 септември от 11:30 часа в сградата на НАП Ст. Загора на ул.»Кенали» №1.

Огледи се извършват всеки присъствен ден, от 15-ти до 21-ви септември от 10:00ч. до 15:00ч., след предварителна уговорка на телефона посочен в обявата, по местонахождение на транспортните средства в гр.Гълъбово.

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търговете, първоначални продажни цени, банкови сметки за превод на депозита, необходими документи и други са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел ПРОДАЖБИ, или на: Обява_Търг. По-подробна информация може да бъде получена и от публичния изпълнител водещ търга на телефона посочен в обявата.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com