Стара Загора

Над милион касови бележки регистрирали старозагорци в лотария

Над 24 милиона касови бележки са регистрирани за участие в надпреварата за 50 000 лв. – голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП. Големият победител ще стане ясен на 10 декември, на живо, в ефира на bTV. Фискалните бонове, записани в играта досега, са на обща стойност 340 млн. лв., а средно от старта на Лотарията един участник регистрира по около 340 касови бележки.

Над 1 млн. касови бележки регистрирани от старозагорци участват в надпреварата за 50 000лв. До този момент две от наградите в Лотарията са спечелени в Стара Загора – Антония Гочева игрова конзола и Манол Аврамов месечна награда от 2000 лв.

Лотарията с касови бележки набира популярност и в социалната мрежа Фейсбук.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка.

Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com