Стара Загора

Много внимавайте какви ги вършите днес от 07:23 часа до 17:54 часа, че и след това!

След като вече разбрахте какво ви готвят звездите за днес, то трябва да знаете, че пълнолунието, което започна преди минута в 07:23 часа е в знак Телец. Периода на пълнолуние е пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална. По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт. Разполагаме с много сили, ръцете ни горят, желанието за работа не секва.  В същото време се повишава емоционалността и раздразнителността. Излишъкът от енергия не дава спокойно да се живее. Засилват се и любовните чувства. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените. Внимателно трябва да се отнасяме към всички знаци, които съдбата ни праща.

Луната е в знак Телец – търпението забележително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. При някои ще се наблюдава енергиен спад, на други ще им бъде достатъчно радостно и продуктивно. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от простуда.  16 лунен ден продължава днес до 17:54 часа – В християнската традиция този лунен ден се свързва с поклонението на влъхвите.

Ден на хармония и равновесие между физическите и тънките тела. При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Не трябва да се проявява активност, но и със скръстени ръце не бива да се стои. Във всичко е необходимо да се спазва златната среда. Общата задача през днешния ден е да се поддържа справедливост в проявения мир. В християнската традиция този лунен ден се свързва с поклонението на влъхвите. Не бива да осъждаме никой. В любовта следва да се проявява скромност в чувствата. Добре е за уединение. Усилва се аурата при болшинството от хората, затова духовните и творческите хора могат да проявят своите способности на най-високо равнище. Да не се гладува, но и да се преяжда не е добре. Откажете се от подстригване. Избягвайте интимност до посоченото време.  17 лунен ден започва в 17:54 часа и продължава до 18:37 часа на следващия ден – Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода.

Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. Постарайте се да не се самовглъбявате днес. В този ден не правете това, което не ви харесва, но трябва. Забравете днес думите “трябва” и “съм длъжен”. Забравете за всички дела и грижите. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия. Човек трябва да се справи с тъмните сили вътре в себе си. Необходимо е да се работи над лошите мисли. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се. Кожните проблеми или скритите стари рани са знак за нарушаване на космическата еволюция. На този ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете – танцувайте!

Отношения – Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство просто така и да се насладите на общуването. Забравете за своите взаимни претенции и обиди. Спомнете си, че вас изначално ви е обединила любовта: мъжът към жената, родителите към децата.  Секс -17- ти лунен ден е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкова по-добре. Приемете любовта, където и да ви застигне страстта. Няма нужда да сдържате в това денонощие своите еротични фантазии. Отпуснете се и се отдайте на воля на секса!

Blitz.bg

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com