Сватби

Михаил Михайлов: Ще работя безкористно за нормален живот на всички нас

Уважаеми старозагорци, българи, за пореден път АТАКА-Стара Загора ще участва в изборите за местна власт. Уверявам ви, че няма да отстъпя от своите принципи на честност и последователност!
Аз, като кандидат за кмет на Община Стара Загора, ще работя безкористно за нормален живот на всички нас. Стига клишета, стига хвалби от всички управляващи колко сме стабилни, какви отличници сме, колко послушни сме и колко ни харесват в Брюксел! Тази лъжа и измама отдавна не върви! Ние сме най-бедната, най-колониалната и най-зависимата страна в ЕС! При така провежданата национална политика на България, несериозно е да ви обещавам просперитет и светло бъдеще! Стара Загора също е обхваната от обезлюдяване, липса на работни места и бедност. В предишния мандат на общинския съвет 2011-2015 приехме редица полезни за обществото предложения, реализирахме успешни проекти. Гарантирам ви, че в следващия мандат ще се боря против продажбата на общински имоти, против презастрояването на града ни. Ще направя всичко възможно за построяването на общински жилища, чрез публично-частно партньорство, за създаване на общински предприятия, които да спрат източването на Общината, ще работя за подобряване инфраструктурата по кварталите и селата. Прекратяване на всички неизгодни договори на Общината с частни фирми и не на последно място – протекции за местния бизнес! Очаквам всички ваши градивни предложения и идеи за бъдещето управление и развитие на Стара Загора.
В Общински съвет Стара Загора ние от АТАКА ще продължим прилагането на националната политика на партията на местно ниво!

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com