Лице от ъндърграунда спипана в Стара Загора

Добре познатият старозагорски кримигерой Данчо Иванов – Цайса е задържан при специализираната акция на служители от ГДБОП и Криминална полиция в Стара Загора.

Арестът е станал на улица “Гурко” 104, където живее баща му Иван Дончев. При появата на маскираните полицаи пенсионерът е получил сърдечна криза и се е наложило отвеждането му с линейка в спешното отделение на УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Кръстевич”, пише “Телеграф”. Близо час прекара проснат на земята с белезници на гърба 40-годишният Дончо, който се прочу с побоя над футболния рефер Светозар Маринов през 2001 година, преди срещата на местния “Берое” с ЦСКА.  Няколко години по-късно със самоделна бомба бе взривен автомобилът, ползван от майка му. 

През 2015 година пък бившият кикбоксьор бе задържан с крадено от Несебър БМВ335 И, в купето бе намерен пистолет със заличени номера.  40-годишният старозагорец е съден за кражби. Според добре осведомени източници акцията е за търговия с наркотици. Предполагало се, че част от дрогата е укрита в гаража на Цайса.  Междувременно са били претърсени още няколко адреса на други познати от ъндърграунда герои.

ПрBlitz.bg

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com