Стара Загора

Кучкари откриха труп на обявен за издирване насред Стара Загора (ОБНОВЕНА)

руп на обявен за издирване мъж от Стара Загора откриха собственици на домашни любимци, разхождащи кучетата си по алеите на парк „Йордан Капсамунов“ недалеко от центъра на Стара Загора. На вече изстиналото тяло на 58-годишния К.Г., обявен за издирване от близките му се натъкнала възрастна дама, чието куче се разлаяло на метри от алеята.

Тялото на починалия от кръвозагуба следствие прободна рана в сърцето мъж лежало под елха, ножът с черна дръжка и близо 20-сантиметрово острие е бил забит на около метър в тревата.

По думите на парамедиците, пристигнали на място след обаждане на телефон 112 към 18,10 часа в понеделник смъртта е настъпила поне 7 часа по-рано.

От ОД на МВР- Стара Загора лаконично съобщиха, че нямало данни за насилствена смърт, в дрехите на мъртвия било намерено предсмъртно писмо. Образувано е стандартно досъдебно производство за евентуално склоняване към самоубийство.

Запознати коментират, че през последните дни мъжът споделял пред близките си, че възнамерява да сложи край на живота си. Сигналът за изчезването му е бил подаден рано сутринта в понеделник.

Забавилото се с часово откриване на трупа независимо от интензивното движение в тази част на малкия парк полицаи обясняват с все по-честото нежелание на гражданите да се ангажират с даването на показания. Топлото време пък привличало там често скитници и алкохолици. В близост няма монтирани видеокамери.

Монитор

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com