Стара Загора

Крадец рани с мотика полицай в Стара Загора

Публикувано във факти.бг:
Трима извършители на кражба бяха задържани в Стара Загора след грабеж, обявиха от пресцентъра на МВР. Единият от крадците е ранил полицай, хвърляйки мотика по него, се казва в съобщението на полицията.

Във Второ РУ – Стара Загора бил получен сигнал за лица, които извършвали кражба от неизползвана в момента административна сграда на ул. „Мусала“ в областния град. Незабавно бил изпратен полицейски патрулен екип, който заварил трима мъже, натоварени с имущество и метални предмети от сградата.

Последвало задържането на двама от извършителите, а третият успял да избяга, след като хвърлил по полицаите мотика и ранил единия от униформените в ръката и крака. На ранения служител е оказана амбулаторна помощ в болницата и е освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

В хода на проведените действия бил задържан и третият извършител на престъплението. Извършен е оглед на местопроизшествието. Във Второ РУ – Стара Загора са образувани бързи производства за престъпления по чл. 195 и по чл.131, ал.2 от НК. Работата по документирането на случая продължава.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com