Стара Загора

Кметът Живко Тодоров е награден с приз „Добродетел на 2017 година“

На официална церемония във Военен клуб в столицата на 22.02.2018г. от 10:30 часа ще бъдат връчени Почетни призове за „Добродетел на 2017“ от Националното сдружение на сираците в България.

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров е награден за това, че през лятото подкрепи спортната кампания “Ваканция без грижи”, в рамките на която се проведе турнир по “Стрийт фитнес” в града на липите.

Община Стара Загора активно помогна за реализирането на инициативата, както и хотел “Форум”-Стара Загора, които ще бъдат удостоени с почетен приз за “Добродетел на 2017”.

Отличията се връчват на организации, фирми и общественици, които през 2017 година са подкрепили социални инициативи, организирани от Националното сдружение на сираците в България в полза на деца лишени от родителска грижа и деца в неравностойно социално положение. Сред номинираните са министъра на транспорта г-н Ивайло Московски, народните представители г-н Владислав Николов, г-н Стефан Бурджев, г-н Васил Антонов,  г-жа Силва Зурлева – Нова телевизия заради популяризирането на социални инициативи на Сдружението, г-н Максим Минчев – БТА заради безплатно предоставяне на Пресс клубовете за представяне на социални инициативи, кметовете на Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен, Мездра, Пордим и Кнежа, както и „БДЖ Пътнически превози“, „Албена“АД, „Естер СПС“, „Мистрал“, хотел „Форум“ Стара Загора, Камара на частните съдебни изпълнители, Висш адвокатски съвет, сдружение „Маринела“, ПФК „Лудогорец“, Професионалния фен клуб на „Матчестър Юнайтед“ в България, много фирми и организации. Инициативата се организира с подкрепата на ИА „Военни клубове и почивно дело“, „HEIDI“ и хотел „Феста“ Кранево.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com