Сватби

Издирват шофьор предизвикал катастрофа със смъртен случай край Стара Загора

На 19.12.2015 г., около 19:00 ч., по път 6602,  (водещ към околовръстен път на гр. Стара Загора) в близост до с. Богомилово, общ. Стара Загора, в посока юг, се движел л.а. “Форд Фиеста”, управляван от 26 годишна водачка от с. Дълбоки, общ. Стара Загора.

От отбивка, западно от платното за движение водачката на автомобила, предприела маневра “обратен завой”, при което настъпил удар с движещият се по път 6602, в посока север, л.а. “Ауди”, собственост на жител на гр. Стара Загора, а управляван от неустановен до момента водач.

След удара лекият автомобил “Форд”, се е завъртял, ударил се е в източната мантинела и се е установил на платното за движение.

В следствие на настъпилото ПТП, на място е починал возещият се на задната седалка в л.а. “Форд”, 34 годишен мъж, а друг пътуващ в автомобила мъж, на 32 г., е получил травматични увреждания и е настанен за лечение в ОАРИЛ на УМБАЛ “Проф. д-р Ст. Киркович” – Стара Загора, с черепномозъчна травма, с опасност за живота. Водачката на л.а “Форд” e получила травматично увреждане на крака, обслужена e амбулаторно и е освободена, без опасност за живота.

Водачът на лекият автомобил “Ауди” е напуснал произшествието, като е изоставил автомобила и до момента се издирва.

В Сектор “Пътна полиция”, ОДМВР – Стара Загора, е досъдебно производство.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com