Стара Загора

Запознайте се с кандидат депутатите на ГЕРБ от Стара Загора

Днес ПП ГЕРБ регистрира листата с кандидат-депутати от старозагорски регион за изборите на 5 Октомври.  Водач на листата в Стара Загора е бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, която ще мери сили с друг бивш министър – този на БСП Драгомир Стойнев.

1.Лиляна Павлова Николова е родена в София, доктор по икономика, магистър по „Публична администрация и европейска интеграция” от ВСУ “Черноризец Храбър”, бакалавър по „Международни икономически отношения“ в УНСС. Народен представител в 42-рото Народно събрание и бивш министър на регионалното развитие и благоустройството по време на правителството на Бойко Борисов.

2.Пламен Веселинов Йорданов на 33 г. от Стара Загора, завършил финанси в УНСС. Бивш общински съветник, председател на постоянната комисия по бюджет и финанси и ръководител на групата общински съветници от ПП ГЕРБ в Общински съвет – Стара Загора. Избран за народен представител в 42-рото Народно събрание. Общински организационен секретар на ПП ГЕРБ в Стара Загора.

3.Нено Христов Влайков роден е през 1949 г. в село Горно Сахране, община Павел баня. Завършил е Висше военновъздушно училище „Георги Бенковски” – Долна Митрополия и Военна академия „Г. С. Раковски”, София. Военен летец-щурман, инженер по радиоелектронна техника. Учредител и организационен секретар на ПП ГЕРБ в гр. Казанлък. Зам.-председател на Общински съвет – Казанлък. Ръководил успешно кампанията на ГЕРБ на последните местни избори в Казанлък спечелени от кандидата на ГЕРБ – Галина Стоянова.

4.Д-р Кирил Добрев Добрев роден през 1960 г. в Стара Загора. Завършва анестезиология и интензивна медицина „Медицина” във Военно медицинската академия в Пловдив. От март 2010 г. до юни 2011 г. е Изпълнителен директор на Университетска многопрофилна болница за активно лечение в Стара Загора. От юни 2011 г. до април 2012 г. е замeстник министър на здравеопазването. От 1991 г. е главен асистент в Медицински Факултет при Тракийски Университет, в катедрата по анестезиология, спешна и интензивна медицина. Народен представител от ПП ГЕРБ в 42-рото Народно събрание.

5.Маноил Минчев Манев на 45 г. от Стара Загора. Завършил е Академията на МВР в София, специалност „Защита на националната сигурност”. Директор на Колеж по охрана и сигурност „Св. Георги Победоносец” в Стара Загора. Общински съветник, председател на постоянната комисия по „Спорт и младежки дейности” и член на комисията по „Законност и обществен ред” в Общински съвет – Стара Загора.

6.Нели Иванова Калнева-Митева родена в с. Шаново, община Мъглиж. Строителен инженер по промишлено и гражданско строителство. Притежава свидетелство за учителска правоспособност от Техническия университет в Габрово. Народен представител от ПП ГЕРБ в 41-то Народно събрание. Заместник-директор по административно-стопанската дейност в Търговска Гимназия „Княз Симеон Търновски” в Стара Загора.„

7.Димитър Атанасов Драчев на 44 години от гр. Гурково. Завършил е специалност „Съобщителна техника“ в Институт по съобщенията, гр. София. Преминал стратегически курс „Изпълнение на задълженията на ръководни длъжности в системата за националната сигурност и отбраната“ във Военна академия „Г. С. Раковски”, София. Зам.-областен управител на Област Стара Загора от 2010 до 2013 година, за кратко Вр.и.д Областен управител на Област Стара Загора.

8.Пламен Тенев Русев бизнесмен на 49 г. от Стара Загора. Магистър по счетоводство в „Университет за национално и световно стопанство”, град София. и магистър по изчислителна техника в Технически университет , София. Владее английски и руски език. Народен представител в 41-то Народно събрание. Притежава собствен бизнес свързан с хотелиерство, строителство и химическа промишленост.

9. Димитър Христов Желев
Роден е през 1964 г., в с. Срем, община Тополовград.
Завършил е ВНВУ “В. Левски”, гр. Велико Търново, специалност “Машинен инженер”. Офицер от Българската армия.
Работил е като зам.-управител на „Автобаза“ в гр. Раднево, оператор на турбогенератор в „ТЕЦ Марица Изток 2”, директор на дирекция „Административна” в „Мини Марица-изток” ЕАД и ръководител на отдел в рудник „Трояново 3”.
Към момента е председател на Общински съвет – Раднево, мандат 2011-2015 г.

10. Аксения Бориславова Тилева
Роденa е в с. Крушовене, община Долна Митрополия. Магистър по предучилищна педагогика от Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”.
Била е директор на Целодневна детска градина „Мечо Пух” в Казанлък. Председател на Управителния съвет на Сдружение с нестопанска цел „С грижа за децата до 7”, член на оценителни комисии по Оперативна програма „ Развитие на човешките ресурси”.
Народен представител от ПП ГЕРБ в 42-рото Народно събрание.

11. Методи Михайлов Марков
На 46 години, от гр. София.
Завършил е Националната спортна академия „Васил Левски“ – София, специалност „Треньор и учител по лека атлетика“. Магистър по „Публична администрация.
Към момента е заместник-кмет на Община Мъглиж, с ресор „Инвестиции, общинска собственост и устройство на територията”.

12. Ангел Филипов, Стара Загора
13. Радостин Танев, Стара Загора
14. Дарина Гайдарова, Стара Загора
15. Даниел Вълчев, Стара Загора
16. Мариана Кръстева, Стара Загора
17. Мариян Димитров, Стара Загора
18. Диляна Николова, Чирпан
19. Стоян Вълчев, Братя Даскалови
20. Добрин Янков, Стара Загора
21. Ивелина Илиева, Стара Загора
22. Боян Каличков, Казанлък

Боян Каличков е роден през 1986 година в Казанлък. Бакалавър от „Нов Български Университет“, специалност „Финанси“. В момента работи в частна фирма като програмист ЦПУ /цифрово-програмно управление/. Общински съветник в Общински съвет-Казанлък и зам.-председател на Комисията по икономика, бюджет и финанси. Председател на МГЕРБ-Казанлък.
Пресцентър на ПП ГЕРБ

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com