Живко Тодоров: Това е последният ми мандат! Ще се постарая старозагорци да усетят, че имат добър кмет

“Човек не трябва да се сраства с властта и считам, че това трябва да бъде моят последен мандат. Ще се постарая през следващите години старозагорци да усетят, че имат добър кмет”, разкри Живко Тодоров, пред btv.

Ще ви кажа каква Стара Загора виждаме ние – аз и моят екип, модерна, с развита инфраструктура, с възможности за правене на бизнес. Град – привлекателен за инвеститори. В същото време – сигурен, такъв в който да отглеждаш дете, да се развиваш, да живееш спокойно. Виждам Стара Загора – отдадена на образование, защото само така младите хора на града ни ще имат перспективи.

Виждам богатата култура – опера, музеи, театри, археология и модерни фестивали и празници. Възможности за спорт и добре прекарано свободно време. Какво му трябва на един млад човек – работа, развитие и развлечения в града, в който живее и обича, а за възрастните да има паркове за разходка и отмора, добър градски транспорт и социални услуги“. Така представи Програмата си за управление, за мандат 2019-2023 г. кметът Живко Тодоров.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com