Д-р Никола Пировски, кандидат за общински съветник в Стара Загора от ВМРО-БНД: „Има нужда от промяна и нови хора в политиката“

Д-р Никола Пировски е старозагорец, роден на 14 септември 1980 г. Кандидат за общински съветник от гражданската квота в листата на ВМРО-БНД. Завършил е „Медицина“ в Тракийския университет в Стара Загора през 2005 г. Асистент е в катедра „Анатомия“ в Медицинския факултет на Тракийския университет.

Смятам, че има нужда от промяна и нови хора в политиката, която много дълго време беше извън обсега на моите интереси. В живота на всеки човек обаче идва момент, в който обществените въпроси започват да го вълнуват по-силно и в него се поражда желание да заеме позиция, да участва активно в решенията, които засягат и него, и съгражданите му, и определят бъдещето на децата му.

Работата като общински съветник виждам като ново поле за изява, като едно тежко предизвикателство, но в същото време и като достоен труд в полза на моите съграждани.

С участието си в предизборната кампания бих желал да мотивирам да гласуват тези от хората, които не осъзнават колко е важно да упражнят правото си на вот.

Като общински съветник се надявам, че ще успея да отговоря качествено и професионално на въпросите, които предстои да бъдат решавани в Общинския съвет. С опита и образованието си бих могъл да бъда полезен в комисиите по образование и здравеопазване.

Идеите и разбиранията ми съвпадат със стратегията на ВМРО-БНД. Това е организация, която цени историята на народа ни, търси опора в традиционните за българите ценности. Партия, която уважава миналото и взема поуки от него, има бъдеще.

Националната ми идентичност е ценна за самия мен. Желанието ми е да съхраня и себе си, и децата си от външните влияния. И да искам, не бих могъл да формулирам по-добре собствените си ценности от начина, по който са формулирани в платформата на ВМРО-БНД – вяра, морал, родолюбие, отговорност. Това е фундаментът, върху който се проявяват правата и свободите на гражданите. Желая да работя за утвърждаването на тези ценности. Харесвам идеите на ВМРО, духа на историята, на национализма.

Ще работя за Стара Загора с повече осъзнати хора в нея. Бих си позволил да посъветвам съгражданите си да използват правото си на глас, да разберат, че това е важно. Ако не го направят, гласът им ще бъде така или иначе разпределен на някоя партия. По-добре е изборът да бъде техен.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com