Стара Загора

Драматичен театър „Гео Милев” с поредна премиера

На 13 ноември от 19.00 часа, на голяма сцена, ще се състои поредната премиера в Драматичен театър „Гео Милев” – „Паника в хотела” от Рей Куни.

 

Преводът, режисурата и музикалната среда на постановката са дело на проф. Андрей Аврамов, а сценографията и костюмите – на Теодора Лазарова.

 

Участват: ХРИСТОФОР НЕДКОВ, СТЕФАН ДЕЛЕВ, ИЛЧО ДИМИТРОВ, ИЛИНА ИЛИЕВА, ВЕЛИН ВЕЛИЧКОВ, ИВАН КАЛОШЕВ, СТЕФАН БОРИСОВ, СВЕТЛА ТОДОРОВА, МАРИЯ ПЕНЧЕВА.

 

Политик, любовна афера, „невинна” фриволност, скандал… Ситуаци, извън контрол…! Това всъщност е брилянтната комедия „Паника в хотела” („Английски прозорец” по автор) от Рей Куни.

         Старозагорският театър вече срещна зрителите с две други комедии на тандема баща и син Рей и Майкъл Куни – “Далавера за леваци” и “Голямото надлъгване”. Но сега сатиричното жило е насочено към моралния облик на управляващите. Авторът поставя героите си в невероятни комични ситуации и с неподражаем хумор се надсмива над самозабравилите се политици.

Насладете се на тази блестяща съвременна комедия, не пропускайте “Паника в хотела”!

                                       

ПРЕМИЕРА – на 13 ноември 2017 г. от 19.00 часа на основна сцена в ДТ „Гео Милев”. Следващите представления на тази пиеса ще бъдат на 21 и 30 ноември.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com