Добре премислете всичко преди да действате

Марс в секстил с Уран – аспектът дава подтик да се излезе от рутината, да се направи нещо ново, необичайно. Планетните енергии стимулират изобретателността, инициативността, предприемчивостта. Допълнителната инициатива, вдъхновение и мотивация са идеални за започване на трудни задачи или неща, които сте отложили. Ще почувствате силно желание да се откъснете от ежедневието си и този порив ще продължи, ако не го направите. Този транзит ще ви даде смелост да се освободите и да правите неща, които обикновено не сте склонни да правите. Това чувство ще бъде много силно. Избягвайте да бъдете обект на спорове.

Луната в секстил с Уран – (предимно късния следобед и вечерта) По време на този транзит ще почувствате желанието за приключения и нови преживявания. Няма да бъдете твърде търпеливи и ако възникнат неочаквани проблеми, може да реагирате с раздразнение. От друга страна, този транзит може да донесе и неочаквани преживявания, които ще поставят усмивка на лицето ви.

Луна тригон с Марс –  (предимно късния следобед и вечерта) – Вашите желания и емоции ще бъдат в пълна хармония и вие ще използвате своите импулси и страсти за постигане на положителни резултати. Готови за инициативи, добро самочувствие.

Луната е в знак Рак от 02:10ч на 25 май до 09:34ч на 27 май

Проявлението на Луната в този период се характеризира с по-голяма загриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проявата на капризи, неустойчиво настроение и изразяване на претенции. Външните събития минават на втори план, а по-важен се оказва вътрешният свят. Повишава се чувствителността, емоционалността. Хората стават по-възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и забележки.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. Не трябва през това време да се правят никакви операции в тези области.

Доминиращ 4 лунен ден от 07:51ч на 25 май до 08:45ч на 26 май

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Денят, в който нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Рая.

Обикновено денят преминава тихо. Добре е да се прекара в усамотение, в посвещаване на любимо занимание. Отделете време за себе си и за близките си. Не е подходящо време за колективна работа.  Физическото натоварване е добре да се избягва.

Бъдете внимателни и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и един път режи”. Това е най-успешното време за избор. Обмислете всички варианти и тогава анализирайте какъв избор съответства на вашите житейски ценности. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас.

Днес светът отразява вашите мисли, чувства, проблеми и недостатъци като огледало. Същото важи и за вашите близки. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Това, което ви дразни у тях, го има и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми.

Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Тежък ден за организма. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицински процедури не трябва да се провеждат. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс. Рискувате да се заразите от венерически болести, ако бъдете със случаен партньор.

Подстригване не се препоръчва.

6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат един на друг. Време за укрепване на връзките. Старайте се да направите нещо приятно за другите. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми.

novini.bg

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com