Днес се въздържайте от сексуални отношения

Луната прави квадрати с Меркурий и Сатурн. Избягвайте да имате лични и делови срещи през втората половина на деня. Избягвайте общуването с по-старши от вас, с по-възрастни. Не се учудвайте, ако се почувствате тъжни, изпълнени с безпокойство и тревоги, меланхолични. Понеже мислите са важни, именно тази вътрешна нагласа допринася за разочарованието. Трудно ще е общуването, също така с родителите. Сега лесно се създават врагове, затова бъдете внимателни. Някои от вас ще станат обект на клевета или скандал. Неблагоприятно е и за здравето.

Луната е в земния знак Козирог. – Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Ограничени са емоциите, а разумът, целесъобразността и практичността излизат на първо място. Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-идеалното. Младите семейства да се държат по-надалеч от своите родители. При Луна в Козирог е добре всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката. 8 лунен ден продължава до 14:55ч. – Даденият период е сложен.Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Желателно е да бъдете в уединение или сред по-малко хора. Нежелателно е да се сърдите и да нервничите.

Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички изменения и бъдете открити към новото. Всичко, което стане през това лунно денонощие приемайте като необходимост и като някакъв божествен знак, който непременно трябва да се усвои. Бъдете гъвкави и не се съпротивлявайте на промените, иначе могат да възникнат сериозни усложнения. 9 лунен ден започва в 14:55ч и продължава до 15:40 на следващия ден –  Този лунен ден символично е свързан със знака Рак и се счита за първия критичен ден от лунния цикъл. Често съвпада с първата квадратура на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе и в дадения случай се възприема негативно. Съществува необходимост от енергийно разрешение между съзнателното и безсъзнателното у нас, нашата реакция на енергията на деня определя равнището на нашата осъзнатост.

В 9-ти лунен ден често се заблуждаваме, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, фобии. Причините в 9-ти лунен ден се зараждат в 8-ми. Важно е да контролираме емоциите и при неуравновесеност да анализираме, кое е довело до това, но причините трябва да търсим вътре в нас. Ако вътрешното състояние се наруши, желателно е малко време да прекараме в резонансна обстановка: след пребиваването сред много хора, да останем в тясно общуване или уединение. На равнището на тялото денят е свързан с гърдите. Не е добър признак, ако ви болят гърдите, ребрата. Междуребрената невралгия е знак за емоционална неуравновесеност. Не се гледайте в огледало, може да ви се появи чувство за малоценност. Желателно е по-малко да спите.

Секс – Въздържайте се от сексуални отношения.

Сънища – Възможно е да сънувате много интересни сънища. Подстрижка- Може са се подстригвате след 14:55ч.

novini.bg

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com