Днес думите придобиват огромна сила, всичко казано лесно се сбъдва

Квадратурата на Меркурий и Сатурн изисква да бъдем дисциплинирани и организирани. Стресов аспект, при който възникват някои противоречия с реалността. Носи неувереност в себе си, в своите знания, мисли и думи.

Трудно ще се изразяват мислите и още по-трудно околните ще могат да ги разбират. Постарайте се всичко започнато да се доведе до логически завършек. Трябва да се осъзнае, че опасността произлиза не от самия проблем, а от вашето отношение към него. Влиянието обхваща предния и следващият ден.

Луната е в знак Стрелец до 02:17ч на 24 септември

В дните на Стрелеца се пробуждат такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.

Продължава 6 лунен ден до 14:20ч на 23 септември (от 13:09ч на 22 септември)

Ден за любов, смирение и прошка. През този лунен ден не бива да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е.

Благоприятно време за умствени, интелектуални и духовни занимания. Не е подходящо за всичко, което е заплетено, както и за дела, които ще изискват много време за осъществяване. В 6-ти лунен ден се отнасяйте предпазливо към получената информация.

Денят е спокоен и мирен. Препоръчва се пасивност. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Да се избягват разрушителни действия, които нарушават космическият баланс – късане, чупене на цветя, клони, предмети, убиване на животни. Днес не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, успех и благополучие. Бъдете внимателни към думите, които казвате, както и обещанията давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

Следва 7 лунен ден от 14:20ч на 23 септември до 15:23ч на 24 септември

Символът на деня е петелът, предвестник на идването на нов ден и победата на светлите сили. Това е денят, в който избирате посоката на пътя си. Фокусирайте се върху енергийния източник вътре в себе си и той ще се подчинява на волята ви, ума, сърцето ви, вашите избори.

На този ден думите придобиват огромна сила, както разрушителна, така и конструктивна. Всичко, което се изрича, лесно се сбъдва. Вcички думи имaт тeглo, тaкa чe cлeдетe кaчecтвoтo нa тoвa, кoeтo ce кaзвa. Вселената „чува“ всяка ваша дума и я възприема като ваше желание, като избор за по-нататъшно развитие и изпълнява това, което казвате. Днес е по-добре да запазите мълчание или да работите върху речта си. Добре е да запишете себе си на записващо устройство и после да намерите думите-паразити, старайте се да не ги използвате повече.

В този ден всички добри пожелания се сбъдват. Молитвата ще бъде чута, молбата ще бъде изпълнена. С всяка дума днес правите своя избор. Днес лъжите отменят силата на думите да влияят на други хора.

7 слънчев ден – Благоприятен ден за творчески начинания. Не бива да сте мрачни. Време за радост и забавления. Хубаво е да се веселите и да пеете. Не се застоявайте дълго на едно място. Не се препоръчва да седите у дома си в пълна изолация и уединение. Добър ден за пътуване, екскурзия, както и да се прекара времето извън дома. Всяко движение е благоприятно. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити. Усмихвайте се, давайте радост на другите. Този ден не дава нищо на мрачните и унили хора, които са загубили интерес към живота.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com