Две сребърни отличия за Илиян Иванов

В София бе проведено Държавното първенство по спортна стрелба с пушка. Възпитаникът на старозагорския клуб „Августа 1992“ Илиян Иванов спечели два сребърни медала при юноши младша възраст. „Илиян на „60 изстрела легнал“ можеше да вземе и златото, не му достигнаха три точки“, каза за радио „Стара Загора“ Георги Кочеренко, треньор на „Августа 1992“.

Той е доволен от показаното и от Михаела Танова при момичетата. А Ивайло Иванов при момчетата просто е прегорял в желанието си за успех. Опитният Иво Михайлов завърши пети. В четвъртък в Стара Загора е тренировката, а в петък, събота и неделя са стрелбите от Държавното първенство на пистолет.

„Имаме добри състезатели с шаносве за отличия“, съобщи Георги Кочеренко. Той визира Александър Горанов, който преди години печелеше много отличия при момчетата и юношите, а сега ще участва при мъжете. Самият Георги Кочеренко ще стартира също при мъжете. Вацлав Стоянов е с шансове за медали при юношите младша възраст. Очаква се в края на седмицата в Стара Загора да мерят сили най-добрите у нас в този спорт.

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com