В Стара Загора започва инициатива под наслов „Хапка надежда“

В Стара Загора започва инициатива под наслов „Хапка надежда“, имаща за цел да осигурява всеки ден топла храна за лекарите в болниците. Пред вируса и смъртта няма бедни, богати, политици или обикновени хора, вярващи или съмняващи се. Пред болестта и смъртта всички сме равни.

Народните представители от ГЕРБ Радостин Танев и Емил Христов – зам.-председател на Народното събрание , Халил Летифов от ДПС заявиха своята готовност, че ще помогнат с дарение, за да може това да се случи и продължи, показвайки своята благодарност към лекарите, които с риск за собственото си здраве и живот, както и това на семействата си, водят тази неравна битка с невидим, но смъртоносен враг. Благодарности и на г-жа Милка Колдамова и Обществен Дарителски Фонд – Стара Загора, както и на всеки един, който ще помогне според възможностите си да се осъществи тази прекрасна инициатива.

Поклон пред усилията на всеки медик! Вечна памет на тези, които станаха жертви на тази битка, но не напуснаха своя пост. Благодарим Ви!#ХапкаНадежда

You must be logged in to post a comment Login

This site is protected by wp-copyrightpro.com